Troy kart ne nedir, Troy kart nasıl alınır, Troy kart banka kartı mı, kredi kartı mı? Troy kat nerelerde geçerli, troy kart avantajları ne? Troy kart hangi bankalar veriyor, Troy kart nereden alınır tüm soruları. Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi logosunu taşıyan bölümde artık bir Türk markası var!
Troy Kart kime ait, sahibi, nereden nasıl alınır bilgisi. Troy kart nasıl alınır, troy kart nerede satılıyor ve troy art nedir tüm bilgileri. Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi logosunu taşıyan bölümde artık bir Türk markası var! Troy kartın köşesinde Troy logosu bulunur ve işlemler Troy aracılığıyla gerçekleşir. Troy kart, Visa, MasterCard gibi diğer ödeme sistemleriyle uyumludur ve yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapılabilir. Peki, Troy Card kimin? Troy karta nasıl geçilir, hangi bankalar kullanıyor? İşte, o detaylar TROY, Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (“BKM”) tarafından kurulan ve işletilen bir kartlı ödeme sistemidir. BKM, TROY faaliyetleri için 31 Mart 2016 tarihinde BDDK’dan kartlı sistem kurmak üzere faaliyet izni almıştır. Ayrıca BKM’nin bir diğer faaliyeti olan ödeme sistemi işleticiliği nedeniyle, yürürlükteki yasalar uyarınca 10 Mart 2016 tarihinde TCMB’den de onay alınmıştır.
31 banka ve 17 elektronik para kuruluşuna başvurarak alabilirsiniz!
güvenle kartınızı kullanabilirsiniz. Arka yüzünde Discover-Diners-Pulse logoları bulunan kartlarla da tüm
dünyada işlem yapabilirsiniz.
Talep etmeniz halinde, mevcut kartlarınızı değiştirebileceğiniz gibi bankanızdan TROY logolu yeni bir kart talebinde de bulunabilirsiniz. Detaylarla ilgili olarak; TROY logolu kart sunan banka veya elektronik para kuruluşları ile temasa geçmenizi rica ederiz.
Troy 19 milyona ulaştı
Türkiye bankacılık ve finans sektörünün ortak çabalarıyla Bankalarası Kart Merkezi çatısı altında hayata geçirilen TROY, dikkat çeken bir başarıya daha imza attı. Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartlarda yer alan, alışveriş yapmayı ve ATM’den para çekmeyi sağlayan teknolojik altyapı ve marka olan TROY, bugün itibarıyla 19 milyon kart adedine ulaştı. TROY’un kullanım hacmi, ekimde bir önceki aya göre yaklaşık yüzde 57 artışla 47,9 milyar liraya çıktı.
Troy’a yoğun talep: Mastercard ve Visa boykot edildi
İsrail’in Gazze’de yaptığı sistematik soykırımın yankıları Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında davam ederken, vatandaşlar sosyal medyada, ABD ve İsrail menşeili olan Mastercard ve Visa’yı boykot ederek yerli ödeme yöntemi Troy’a geçme çağrısı yapmıştı.
Troy’un diğer ödeme yöntemlerinden farkı ne?
Diğer kartların puan ya da indirim gibi sadakat programları tüketici nezdinde daha yüksek tercih algısına sahip. TROY’un konumu ise farklı; zira TROY kartlı ödemeler için bir platform sağlayıcı. TROY, dünya standartlarında, dünyadaki örneklerle aynı hizmeti vererek sektörel verimliliği sağlayacak. TROY’un doğrudan faydasını ödeme sistemleri görecek ve bu da uzun vadede Türkiye’ye kazandıracak.
Troy kart çeşitlerine göre TROY logolu kartları lisanslı banka ve finans kuruluşlarından temin edebilirsiniz. Türkiye’de Troy kartı destekleyen 18 banka ve 3 elektronik para kuruluşu bulunmakta.
Troy kredi kartı veren finansal kuruluşlar
Akbank
Alternatif Bank
QNB Finansbank
Halkbank
TEB (Türkiye Ekonomi Bankası)
Garanti BBVA
Yapı Kredi Bankası
Şekerbank
Anadolubank
Troy banka kartı veren finansal kuruluşlar
Akbank
Aktif Bank
AlBaraka
Anadolubank
QNB Finansbank
Garanti BBVA
Emlak Katılım
TEB
YapıKredi
Ziraat Bankası
Türkiye İş Bankası
VakıfBank
Vakıf Katılım
Halkbank
ING
KuveytTürk
Türkiye Finans