Ana Sayfa / Genel / TRT 1 Partizan Beşiktaş maçı canlı

TRT 1 Partizan Beşiktaş maçı canlı

Beşiktaş’ın bu akşamki Partizan maçını TRT 1 yayınlayacak 21.30’da. partizan beşiktaş canlı maçı TRT 1’de. TRT 1 23 Ağustos yayın  akışı ve Beşiktaş’ın maçı.Partizan Beşiktaş maçının canlı yayınlanacağı kanal belli oldu. Taraftarların gün boyunca beklediği sorunun cevabı gelen son dakika haberi ile açıklanmış oldu. Partizan Beşiktaş maçı bu akşam TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.. İşte detaylar

Canlı maç Partizan Beşiktaş TRT 1 canlı yayın saat 21. 30’da. Bu akşamki Seşiktaş’ın deplasmandaki Partizan maçını TRT 1 yayınlayacak.Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için son viraja girdi. Siyah beyazlılar play-off eşleşmesinin ilk maçında deplasmanda Sırbistan ekibi Partizan ile karşılaşacak. bu akşam akşam TSİ 21:30’da Partizan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak’ın yardımcılıklarını ise Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Partizan’ın konuğu olacak olan Beşiktaş, İstanbul’daki karşılaşma öncesinde avantajlı bir skor elde etmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Tur’da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz’i eleyerek Play-Off Turu’na yükselen Beşiktaş, gruplara kalmak için son engel olan Partizan’la eşleşti. Beşiktaş-Partizan eşleşmesi UEFA’nın ‘Yüksek riskli maçlar’ listesinde yer aldığı için, iki mücadelede de rakip takım taraftarı yer almayacak.

LASK Linz ile Avusturya’da oynanan karşılaşmanın son dakikasında attığı golle turu getiren Alvaro Negredo, gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Daha önce 1’i hazırlık maçı olmak üzere Partizan’la 3 kez karşılaşan Beşiktaş, bu maçların tamamında rakibini mağlup etmeyi başardı. Slaven Bilic’in görevde olduğu 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan’la aynı grupta yer alan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanan karşılaşmayı 4-0, iç sahadaki mücadeleyi ise 2-1 kazanmayı başarmıştı. Beşiktaş o sezon Tottenham, Asteras ve Partizan’ın yer aldığı grubu lider bitirmiş, Partizan ise sonuncu olarak Avrupa Ligi’ne veda etmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Partizan karşısına ligde oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının kadrosunda değişiklikler yaparak çıkacak. Kaleyi Tolga Zengin’e teslim edecek olan Güneş, savunma hattını Gökhan Gönül, Pepe, Vida ve Adriano’dan oluşturacak. Orta saha ve hücum bölgesinde bir kaç alternatifi bulunan tecrübeli teknik adamın Medel ve Tolgay Arslan’dan kurmayı düşündüğü orta ikilideki 2’nci tercihi Medel-Oğuzhan olabilir. Ancak maçın deplasmanda oynanmasından dolayı defansif yönü daha kuvvetli Medel-Tolgay ikilisi ilk seçenek görünüyor.

Hücum bölgesinde ise Şenol Güneş’in Oğuzhan’ı resmi maçların hepsinde 10 numara bölgesinde oynattığı biliniyor. Ancak Oğuzhan’ın 10 numara bölgesindeki yetersizliği ve son iki maçta çıkan ilk oyuncu olması Şenol Güneş’i yeni kurgular yaratmaya itebilir.

Partizan Beşiktaş maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta? (Canlı yayın olacak mı?)

Partizan Beşiktaş maçı bu akşam 21:30’da başlayacak. Beşiktaş’ın bir önceki tur mücadelesinde de canlı yayın krizi yaşanmıştı. Gelen son dakika haberi ile Partizan Beşiktaş maçının canlı yayınlanacağı kanal TRT 1 olarak açıklandı

İKİ TAKIM ARASINDA SEYİRCİ ANLAŞMASI

Beşiktaş UEFA’dan aldığı ertelemeli men cezasının 2’nci senesini bu sezon çekiyor. Lyon ile deplasmanda oynanan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası alınan cezadan dolayı geçen sezon Avrupa maçlarında deplasman hakkını kullanmayan siyah beyazlılar, bu sezon da aynı uygulamayı sürdürüyor. B36 Torshavn ve Linz maçlarında olduğu gibi Partizan maçında da deplasman hakkından vazgeçen siyah beyazlılar bu akşam akşam seyircisinden yoksun olacak. Partizan kulübü de aynı şekilde 30 Ağustos’ta Vodafone Park’ta oynanacak rövanş maçına seyirci getirmeyecek. Beşiktaş, turu geçmesi halinde grup maçları ve sonraki turlarda deplasman seyircisi hakkını kesinlikle kullanmayacak. Siyah-beyazlıların 2 yıl ertelemeli men cezası bu sezon sonunda sona eriyor.

İlginizi Çekebilir

Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma

Şampiyon olduktan sonra Filistin barağı açtı diye şampiyonluğu elinden alınan Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma açıldı. …

Sınırsız Hosting