Ana Sayfa / Yaşam / TS’de Şenol Güneş sesleri

TS’de Şenol Güneş sesleri

Şenol Güneş Trabzonspor’un hocası mı oluyor soruları. Trabzonspor taraftarı Şenal Güreş’in takımın başına geçmesini istiyor. Trabzonspor taraftarları, G.Saray yenilgisi sonrası bir grup Beşiktaşlının eleştirdiği teknik direktör Şenol Güneş’i yeniden bordo-mavili takımın başında görmek istiyor. Sosyal medyada mesaj yağdı.

Şenol Güneş Beşiktaş’Tan ayrılıyor mu ve Trabzonspor’un mu hocası oluyor sosyal medyada ilginç paylaşımlar var. Trabzonspor’da mevcut teknik direktör Rıza Çalımbay’ın sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle birçok hocanın ismi takımla anılmaya başlandı. Ancak bordo-mavili taraftarlar ağırlıklı olarak Şenol Güneş’in yeniden takımın başına geçmesini istiyor. Beşiktaş’ın Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyet sonrası bir grup tarafından yoğun şekilde eleştirilen Güneş’e bordo-mavili taraftarlar sahip çıktı.

Taraftarlar sosyal medya üzerinden attıkları mesajlarda, “Şenol Güneş Trabzonspor’a yakışır”, “Şenol hocaya sahip çıkalım, o bizim hocamız”, “Camia olarak Şenol Güneş- Fatih Tekke ikilisini istiyoruz”, “Trabzonspor’un Şenol Güneş’e, Şenol Güneş’in de Trabzon’a ihtiyacı var”, “Şenol hoca gelirse bu takım ayağa kalkar” şeklinde yorumlarda bulundu.

(FOTOMAÇ)

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting