Ana Sayfa / Kadınca / Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay aşkı mı?
TUBA BÜYÜKÜSTÜN İBRAHİM KUTLUAY AŞK

Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay aşkı mı?

İbrahim Kutluay ile Tuba Büyüküstün sevgili iddiaları bir anda magazin dünyasına bomba gibi düştü. İbrahim Kutluay demet yener’den Tuba Büyüküstün de Onur Saylak’tan neredeyse aynı dönemde boşanıyor. Tuba Büyüküstün’ün İbrahim Kutluay aşk iddialarına nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor. 

Cesur ve Güzel dizisinin Sühan’ı Tuba Büyüküstün İbrahim Kutluay isimleri beraber anılıyor. İbrahim Kutluay ile Tuba Büyüküstün’ün aşk yaşadığı iddialarına bakalım taraflar ne yanıt verecek.Tuba Büyüküstün’ün yasak aşkı İbrahim Kutluay mı? Magazin dünyası bu haberle çalkalandı. Tuba Büyüküstün’ün yasak aşkı için ikiz kızlarının babası Onur Saylak’tan boşandığı iddia edildi. Tuba Büyüküstün’ün bu yasak aşkının da Duabili bir isim olduğu öne sürülmüştü. Ancak asıl bomba yeni patladı. Meğer Dubaili bir isimle değil İbrahim Kutluay ile birlikteymiş.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN BOŞANMA GEREKÇESİ

2017 ünlü aşk bombası patladı mı. Boşanma nedeninin güzel oyuncunun Dubaili yasak aşkı olduğu iddia edilmişti. Cesur ve Güzel dizisiyle ekranlarda yine İbrahim Kutluay ‘yasak aşk’ sorusunu duyunca apar topar kaçtı.Eski Milli basketbolcu, önceki gün 8 yaşındaki oğlu Ömer’le Bebek’te objektiflere yansıdı. Bir kafede oğluyla vakit geçiren Kutluay, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince mekandan apar topar ayrıldı.

İBRAHİM KUTLUAY TUBA BÜYÜKÜSTÜN SORUSUNA YANIT YOK

İbrahim Kutluay, “Tuba Büyüküstün ile yasak aşk yaşadığınız yönünde dedikodular var. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?” sorusunu cevapsız bıraktı.
Oğluyla hemen aracına binip uzaklaşan Kutluay’ın yasak aşk sorularına sessiz kalması akılları karıştırdı. İddialara konu olan iki isim de aynı dönemde boşanma kararı oldu. İbrahim Kutluay eşi Demet Şener ile sancılı bir boşanma süreci geçiriyor.
Tuba Büyüküstün de eşi Onur Saylak’la boşanma kararı almıştı… Büyüküstün bu kararını da mahkemeye taşıdı.
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak ise anlaşarak ayrılıyor.

İlginizi Çekebilir

Bahar Öztan öldü

Bahar Öztan neci, nereli? Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan öldü. Bahar Öztan kaç yaşında öldü. 2024 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting