Ana Sayfa / Kadınca / Tuğba Özay’ın çiftliği yandı

Tuğba Özay’ın çiftliği yandı

Tuğba Özay’ın Manavgat’taki çiftliği yangında büyük hasar aldı. Ünlü mankenin Antalya Manavgat’taki çiftliği kül oldu. Dün Manavgat’ta başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Bir çok ev tahliye edildi. Yangından eski manken Tuğba Özay’ın çiftliği de zarar gördü.

Manavgat yangınında ünlü manken Tuğba Özay’ın çiftliği de yandı. İlk uçakla Antalya’ya giden Tuğba Özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi:

TUĞBA ÖZAY YARDIM BEKLİYOR
” Yanıyoruz! Çiftliğimiz yanıyor… nolur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Nolur sesimizi duyurun. Yanıyor çiftliğimiz yanıyor, her yer, her şey yanıyor. Yangın uçakları daha çok gelmeli. Her yer yanıyor.”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘En kötü günümüzü yaşıyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir yangın görmedim’ demişti…

TUĞBA ÖZAY FELÇ FEÇİRDİ

Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen Tuğba Özay, Manavgat’a gitmek üzere yola çıktı.

Yolda, sosyal medya hesabından video paylaşan Tuğba Özay ağlayarak çiftliğinin yandığını şu sözlerle dile getirdi:

Yanıyoruz. Çiftliğimiz yanıyor, her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum, ne olur sesimizi duyurun. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum, her yer yanıyor çiftliğimiz, evimiz, köyümüz…

Tuğba Özay, bu çağrının ardından hastaneye kaldırıldığını ve felç geçirdiğini açıkladı.

Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak; Ben felç geçirdim arkadaşlar. Her yer yandı, her şeyimiz çiftliğimiz, evimiz her şey… Dünden beri yalvarıyorum destek istiyorum. Ben felç geçirdim kollarım hiçbir yerim tutmuyor.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting