Ana Sayfa / Spor / Tüm spor müsabakaları durduruldu

Tüm spor müsabakaları durduruldu

Türkiye’de Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi 7.4 depremi sonrası tüm spor karşılaşmalarını iptal edildi durduruldu. 6 şubat Pazartesi 2023 günü Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, spor organizasyonlarının durdurulduğunu açıkladı

7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye’de tüm spor karşılaşmaları durduruldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaşanan deprem afeti nedeniyle ülkedeki tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğunu açıkladı.

Kasapoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

VOYKAN DEMİREL'(DEN YARDIM ÇAĞRISI

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 10 ilde hissedilen Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrasında yardım çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Demirel,”Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay’da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz.” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR VOLEYBOLCULAR ENKAZ ALTINDA

Yeni Malatyaspor’da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın, yaşanan depremde enkaz altında kaldığı öğrenildi. Türkaslan’ın eşinin ise kurtarıldığı belirtildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, birçok ilde can kaybı ve yıkımlara neden olan 7.4 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalanlar arasında TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın da olduğu öğrenildi.

EŞİ KURTARILDI

Gaziantep yerel basınından Pusula’nın aktardığı haberde, Türkaslan’ın eşinin enkazdan sağ çıkarıldığı, 28 yaşındaki futbolcunun da kurtarılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

DEPREM 10 İLİ VURDU

Kahramanmaraş Pazarcık’ta saat 4.17’de 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem yaklaşık 30 saniye sürdü. Deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da da yıkıma neden oldu.

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting