Ana Sayfa / İlginç / Turabi ABD’deki yarışmadan çekildi

Turabi ABD’deki yarışmadan çekildi

Turbo Turabi, Amerika’daki büyük yarışmadan kavga ettiği gerekçesiyle kendi isteğiyle çekildi. War of the Worlds’de kavga ve Turabi’nin yarışmayı bırakması büyük yankı buldu. Survivor ile üne kavuşan Turabi Çamkıran, ikinci defa katıldığı War of the Worlds yarışmasında kavga etti. Turabi, “Onurum 1 milyon dolardan daha önemli” diyerek yarışmadan çekildi.

Turabi ABD’deki büyük ödüllü yarışmadan kendi isteğiyle çekildi. Turabi onuru için 1 milyon doları terk etti. Survivor yarışmasındaki başarısıyla adından sözettiren Turabi Çamkıran, geçen yıl War of the Worlds yarışmasında şampiyon olmuş, bu yıl da aynı yarışmaya yeniden katılmıştı. Çamkıran, ABD’de oldukça ünlü bir yarışma olan War of the Worlds’de oyun esnasında bir yarışmacıyla kavga etti. Başarısı ve hırsıyla bilinen Turab, oyun sırasında bir yarışmacı kendisine tepki gösterince sinirlerine hakim olamadı. Görevlilerin zor sakinleştirdiği Çamkıran ise yarışmadan çekilme kararı aldığını söyledi.

“O TAVUĞUN BÜTÜN KEMİKLERİNİ KIRARIM”

Aralarında geçen kavgadan sonra Instagram hesabından, “Onurum 1 milyon dolardan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım” dedi.

Survivor’dan sonra The Challenge’a katılan Turabi, buradada şampiyon olmuş, yaklaşık 5 milyon liralık ödülün de sahibi olmuştu.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting