Ana Sayfa / Genel / Turgay Tanülkü, Camdaki Kız’da

Turgay Tanülkü, Camdaki Kız’da

Camdaki Kız dizisine EDHO oyumcusu da katıldı. Kanal D’nin perşembe akşamları ekrana gelen, OGM Pictures imzalı dizisi ‘Camdaki Kız ‘ yeni bölümleriyle izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta heyecanla takip edilen diziye son olarak usta oyuncu Turgay Tanülkü dahil oldu.

Turgay Tanülkü Camdaki Kız dizisinde oynayacak. OGM Pictures imzalı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Camdaki Kız’ın kadrosuna oyuncu Turgay Tanülkü dahil oldu. Oyuncu, 3 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak.

Tanülkü dizide, geçmişte yaptığı şeylerden pişmanlık duyan, her şeyi bir kenara bırakarak inzivaya çekilmiş bir mafya babası olan Derviş Aslankaya karakterine hayat verecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer, Hande Ataizi, Enis Arıkan gibi isimler yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenilen “Camdaki Kız”, yeni bölümleriyle her perşembe Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

İlginizi Çekebilir

Uçak biletlerine zam

Uçak biletleri zamlandı. THY yurtiçi uçak bilet fiyatları. Yurtdışı en ucuz uçak biletleri. İç hatlar …

Sınırsız Hosting