Ana Sayfa / Yaşam / Türkiye Arnavutluk canlı maç kanalı
MİLİL TAKIM FORMASI

Türkiye Arnavutluk canlı maç kanalı

Türkiye Arnavutluk 13 Kasım maç saati ve a milli takım maçının canlı yayın kanalı pazartesi Antalya. Antalya’daki Türkiye Arnavutluk milli maçı saati ve tarihi ile canlı ayın kanalı. Türkiye Arnuvatluk ilk 11’leri ve aday kadrolar. Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Antalya’da Arnavutluk ile karşılaşacak. Peki Türkiye – Arnavutluk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Canlı milli maç Türkiye Arnavutluk canlı yayın kanalı, saati ve tarihi 13 Kasım Pazartesi Antalya.Mili Takım Arnavutluk ile oynuyor Antalya’da. A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın Arnavutluk ile karşılaşacak.

Antalya Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Fox TV’den canlı yayınlanacak.

LUCESCU’NUN SON MAÇI MI?

Mücadelede, Bulgaristan Futbol Federasyonundan hakem Georgi Nikolov Kabakov düdük çalacak. Kabakov’un yardımcılıklarını Martin Veselinov Margaritov ile Martin Emilov Venev yapacak.

Ay-yıldızlı ekip, perşembe günü oynadığı hazırlık maçında deplasmanda Romanya’ya 2-0 mağlup olmuştu.
Türkiye-Arnavutluk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

MİLLİ MAÇ SAATİ VE CANLI YAYIN KANALI

13 Kasım Pazartesi günü Antalya Stadı’nda oynanacak mücadele TSİ 20.30’da başlayacak ve FOX TV’den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr’de…

Mücadelede, Bulgaristan Futbol Federasyonu’ndan Georgi Nikolov Kabakov düdük çalacak. Kabakov’un yardımcılıklarını Martin Veselinov Margaritov ile Martin Emilov Venev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

Kenan’a bir şans daha

Romanya dönüşünde evlilik işlemlerini halletmek adına 1 gün özel izin alan Kenan Karaman’ın da Antalya’da devam eden kampa katıldığı öğrenildi. Hannover 96 forması giyen başarılı hücum oyuncusunun ilk maçta olduğu Lucescu’dan şans bulacağı da gelen haberler arasında.
xKocuk’tan mutlusu yok

İstanbulspor formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından teknik direktör Mircea Lucescu tarafından Ay-Yıldızlı takıma davet edilen genç kaleci Okan Kocuk, kariyerinin en mutlu günlerini yaşıyor. 22 yaşındaki eldiven, “Hep hayalini kurduğum yerdeyim. Ama önemli olan bunun sürekli olması. Bunun için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” dedi.

Tek tanıdık Sokol Cikalleshi

Türkiye ile Arnavutluk yarın saat 20.30’da Antalya Stadı’nda karşılaşacak. Milliler’in rakibi Arnavutluk’ta Süper Lig’de forma giyen tek bir isim var. O da Başakşehir’den kiralık olarak Osmanlıspor’un yolunu tutan Sokol Cikalleshi. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan başarılı forvetin Ay-Yıldızlılar karşısında yedek soyunması bekleniyor.

ADAY KADRO
A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:

Harun Tekin, Barış Yardımcı (Bursaspor), Okan Kocuk (İstanbulspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan (Galatasaray), Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Atila Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting