Ana Sayfa / Spor / Türkiye-Uluslar Ligi rakipleri kimler?

Türkiye-Uluslar Ligi rakipleri kimler?

Uluslar Ligi Türkiye’nin rakipleri belli oldu. UEFA Uluslar Ligi 2022 Türkiye maçları hangi takımlarla oynayacak bilgisi. Türkiye UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup’ta Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile eşleşti.

Türkiye‘nin Uluslar Ligi rakipleri açıklandı. Türkiye’ye ballı kura. UEFA Uluslar C Ligi kura çekiminin ardından A Milli Takım, 1. Grup’ta Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile eşleşti. Futbol‘da Türkiye’nin Uluslar Ligi Rakipleri çerez gibi.

UEFA ULUSLAR LİGİ KURALARI

2022 Dünya Kupası yolunda play-off mücadelesi veren A Milli Takımımız’ın, UEFA Uluslar Ligi’ndeki rakipleri de belli oldu.

C Ligi’ne düşen ay-yıldızlıların kura çekimi, UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleşti. Takımlar, 2020-2021 UEFA Uluslar Ligi’nde elde ettikleri puan ve derecelere göre torbalara ayrılırken, Milli Takım’ımız kendi kategorisinde 1. torbadan kura çekimine katıldı.

Türkiye, C Ligi 1. Grup’ta Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile eşleşti.

UEFA Uluslar Ligi’nde 2022-2023 sezonu kura çekimi gerçekleştirildi. UEFA’nın Nyon’daki merkezinde yapılan kura çekimi sonrası Türkiye, C Ligi 1. Grup’ta Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile eşleşti.

Türkiye, UEFA’ya üye 55 federasyon takımının 4 klasmanda mücadele edeceği turnuvada C Ligi’nde yer aldı. Türkiye kendi kategorisinde 1. torbadan kura çekimine katıldı.

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi’nde 2-14 Haziran 2022 tarihlerinde dört, 22-27 Eylül 2022 tarihlerinde de iki karşılaşma oynayacak.

Kazakistan ile Moldova ve Kıbrıs Rum Kesimi ile Estonya arasında Mart 2022’de çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak Play-Out maçlarının ardından C Ligi’nde mücadele edecek iki ekip kesinleşecek.

İlginizi Çekebilir

Filenin Sultanları, Japonya’ya yenildi

Voleybolda filenin sultanları 22 maç sonra Japonya’ya yenildi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Kadınlar …

Sınırsız Hosting