Ana Sayfa / Genel / Türkiye-Yeni Zelanda canlı basket maçı

Türkiye-Yeni Zelanda canlı basket maçı

Canlı Türkiye-Yeni Zelanda basket maçının başlama saati ve canlı yayın kanalı. Bugün 12 Dev Adam, Yeni Zelanda ile Olimpiyat elemeleri için oynayacak. Ay-Yıldızlılar’ın, sıralama maçlarındaki rakibi Yeni Zelanda. Milliler, 14.30’da başlayacak maçta 18 sayı farkla yenilse bile 2020 Olimpiyatları için eleme oynama hakkı kazanacak.

Türkiye Yeni Zelanda basket maçının başlama saati 9 Eylül 2019. NTV’de Türkiye Yeni Zelanda basketbol maçı saat 14.30’da başlayacak. A MİLLİ Erkek Basketbol Takımımız, Çin’de düzenlenen 2019 Dünya Kupası’nda son sınavında Yeni Zelanda ile karşılaşacak. İlk tur grubunu 3’üncü tamamlayıp ikinci tura yükselemeyen ve sıralama maçları oynayan 12 Dev Adam, ilk karşılaşmasında Karadağ’ı geriden gelerek 79-74 mağlup etmişti.

Ay-Yıldızlılar, 14.30’da başlayacak mücadelede Yeni Zelanda’yı da mağlup ederse  2020 Tokyo Olimpiyatları için doğrudan eleme oynama hakkı kazanacak. Millilerin, Nijerya’nın Çin’i 86-73 yenmesi sonrasında 18 sayı farkla yenilme avantajı da bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting