Ana Sayfa / Kime Ait / Ubisoft kime ait, oyunları ve saldırı

Ubisoft kime ait, oyunları ve saldırı

Ubisoft şirketinin oyunları neler ve binası nerede bilgisi. kanada’da saldırıya uğrayıp çalışanları rehin alınan Ubisoft hangi ülkenin firması ve nasıl bir oyun şirketi bilgsi. Sosyal medya gündemine oturan konulardan biri de Ubisoft Montreal hakkında oldu. Ünlü yapım şirketinde neler oluyor? Ubisoft Montreal nerede? Ubisotf oyunları neler?

Kanada’da saldırıya uğrayan Ubisoft oyun firması kime ait ve rehin alınan çalışanlarının durumu nasıl bilgisi. Ubisoft’un oyunları neler ve hangi oyunlar bu firmaya ait bilgileri. Kanada’da bulunan Ubisoft Montreal’den gelen son dakika gelişmeleri sosyal medyada gündem oldu. Ubisoft, Assassin’s Creed, Far Cry, Rainbow Six Siege gibi oyunların yapımcısı olan şirkette neler oluyor?

UBISOFT SALDIRAYA MI UĞRADI?

Fransız oyun şirketi Ubisoft’un, Kanada’nın Montreal şehrindeki binasının çatısında çok sayıda kişi esir alındı. Ubisoft çalışanları kendilerini savunmak için çatıya çıkıp barikat kurdu. Kanada polisi binaya operasyon düzenleyeceğini açıkladı.
UBISOFT MONTREAL NEREDE?

Oyun şirketi Ubisoft, Kanada’da bulunuyor. Montreal Québec eyâletinin en büyük, Kanada’nın ise ikinci büyük kentidir. Kent, Paris’in ardından dünyanın Fransızca konuşan en büyük ikinci kentidir.

UBISOFT OYUNLARI

Assassin’s Creed (140 milyon)

Just Dance (70 milyon)

Far Cry (50 milyon)

Tom Clancy’s Splinter Cell (31 milyon)

Rayman (30 milyon)

Tom Clancy’s Rainbow Six (26 milyon)

Tom Clancy’s Ghost Recon (25 milyon)

Petz (22 milyon)

Prince of Persia (21 milyon)

Driver (20 milyon)

Watch Dogs (10 milyon)

The Settlers (10 milyon)

Brothers in Arms (6 milyon)

Anno (5 milyon

)Your Shape (3 milyon)

The Crew (2 milyon)

Red Steel (1 milyon)

İlginizi Çekebilir

Antalya Limak Lara Hotel faturası

Antalya’daki Limak Lara Hotel Türk vatandaşına milliyet farkı kesti 120 Euro. Türk vatandaşları Türkiye’de aşağılanmaya …

Sınırsız Hosting