Ana Sayfa / Yaşam / Ufuk Akçekaya gözaltında mı?

Ufuk Akçekaya gözaltında mı?

Ufuk Akçekaya neden gözaltına alındı, Nazım Arıkan cinayetiyle bağlantısı ne kim soruları.

Ufuk Akçekaya aslen nereli, neci ve kim neden gözaltında soruları. Dershane sahibi Nazım Arıkan cinayeti ayrıntıları ve gözaltılar. Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförünün öldürülmesiyle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin özel okul ve kurs işletmecisi Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu öğrenildi.

Fen Bilimleri Dershaneleri’nin kurucusu Nazmi Arıkan’ın, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde bulunan çiftliğinde, şoförü Şerif Eker ile birlikte bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülmesi olayına ilişkin bir kişi gözaltına alındı. Özel okul ve kurs işletmecisi Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu öğrenilen zanlının cinayetle nasıl bir bağlantısı olduğu henüz netleşmedi.
‘İMAMOĞLU’ AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ
Akçekaya, bir süre önce türbe ziyaretinde ellerini arkadan bağladığı gerekçesiyle hakkında inceleme başlatılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu CİMER’e şikâyet ettiğini açıklamasıyla gündeme gelmişti.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting