Ana Sayfa / Kadınca / Uğur Dündar babalık açıklaması

Uğur Dündar babalık açıklaması

Uğur Dündar ve metin Akpınar aynı kadınla mı birlikte olup hamile bıraktı. Uğur Dündar’a babalık davası. Metin Akpınar ve Uğur Dündar’ın aynı kadınla ilişkiden çocukları olduğu öne sürülmüştü şimdi konu davalık DNA testi bekleniyor. Metin Akpınar’a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu; “Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi. O kişinin de Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Dava açıldığını doğrulayan Dündar, DNA testinin sonucunu açıkladı

Uğur Dündar, Metin Akpınar’ın kızı duygu Nebioğlu’nun ablasının babası mı? Uğur Dündar ve Metin Akpınar aynı kadınla mı birlikte oldu sorusu.

Metin Akpınar’ın Suphiye Ormancı ile evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar ortaya çıkmıştı.

Türkiye’nin gündemine oturan bu haber sonrasında Metin Akpınar, kızlarını kabul ettiğini duyurmuştu.

Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde de; “Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci” şeklinde bir açıklama yaptı.

Ardından da o kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Babalık davası açıldığını doğrulayan Dündar, DNA testi sonucunu açıkladı.

Uğur Dündar; “Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde açıklama yaptı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting