Ana Sayfa / Gündem / Ukrayna Heyeti’nde Rus casusu çıktı

Ukrayna Heyeti’nde Rus casusu çıktı

Ukrayna müzakere heyetindeki bir kişi Rus casusu olduğu gerekçesiyle öldürüldü iddiası. Ukrayna’da insan avı  başladı birçok kişi Rus casusu olmakla itham edilerek infaz ediliyor. Ukrayna’nın müzakere heyetinde bulunan Denis Kireev’in Ukrayna istihbaratı tarafından gözaltına alınırken öldürüldüğü ileri sürüldü.

Ukrayna heyetindeki bir kişi Rus casusu olduğu gerekçesiyle gizli servis tarafından infaz edildi iddiası. Zelenski’nin ekibinde Rus casus çıktı iddiası var. Ukrayna’nın müzakere heyetinde bulunan Denis Kireev’in ‘vatana ihanet’ suçlamasıyla Ukrayna istihbaratı SBU tarafından gözaltına alınırken öldürüldüğü iddia ediliyor.

Bir çok yabancı haber ajansı Rusya ile müzakere eden Ukrayna heyetinin üyesi Denis Kiriev’in “vatana ihanet”ten tutuklamaya çalışırken Ukrayna Ulusal Güvenlik Servisi tarafından öldürüldüğü ileri sürdü.
Ukraynalı parlamenter Alexander Dubinsky Telegram kanalına “Kireev, Klyuev’lerin bir adamı” diye yazmıştı.
Rusya ile yapılacak görüşmelere ilişkin Ukrayna Başkanlık Ofisi’nden yapılan açıklamada Kireev’in ismi müzakere katılımcı listesinde yer almamıştı. Adı basına servis edlen listede olamamasına rağmen, Denis Kireev’in fotoğraf ve videoda Kiev temsilcilerinin yanındaki masada yer almıştı.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting