Ana Sayfa / Yaşam / Ünal Tanık nereli, kaç doğumlu ve kim
ÜNAL TANIK KİMDİR

Ünal Tanık nereli, kaç doğumlu ve kim

FETÖ’den gözaltına alınan Rotahaber internet sitesinin sahibi Ünal Tanık aslen nereli, kaç yaşında ve neci diye soruluyor.  Ünal Tanık hangi okul mezunu ve haber7 internet sitesinde ne zaman çalıştı, Ünal Tanık hangi gazete ve televizyonlarda çalıştı bilgisi. Yalova’da gözaltına alınan Ünal Tanık’ın FETÖ ile ilgisi ne üye mi soruları. FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne soruşturması kapsamında aranan Rota Haber internet haber portalı genel yayın yönetmeni Ünal Tanık, Yalova’nın Altınova İlçesi Subaşı Beldesi’nde gözaltına alındı.

Rotahaber isimli internet sitesinin sahibi Ünal Tanık, FETÖ’den aranıyordu Yalova’Da saklandığı evde yakalandı. FETÖ’cü gazeteciler kimler sorusu da soruluyordu. Ünal Tanık’ın FETÖ ile ilişkisi sorgusunun ardından belli olacak var mı yok mu? Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden sonra yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ’nün İstanbul yapılanmasında yer aldığı ve örgütle bağlantısı olduğu ileri sürülen Ünal Tanık’ın, Altınova İlçesi Subaşı Mahallesi’ndeki bir evde gizlendiğini tespit etti. Eve yapılan baskın sonucu aranan Ünal Tanık, yakalandı.

Ünal Tanık’ın yakalandığı evde, çok sayıda doküman ve dijital materyal de ele geçirildi. Gözaltına alınan Ünal Tanık, gerekli soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden gelen görelilere teslim edildi.

ÜNAL TANIK ASLEN NERELİ, YAŞI VE İŞİ
Ünal Tanık’ın memleketi, yaşamı ve yaşı bilgileri. Rotahaber.com sitesinin sahibi olan Ünal Tanık aslen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Harmanlı’dan. 1960 doğumlu olan Ünal Tanık, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Tercüman Gazetesi’nde gazetecilik mesleğine başlayan Ünal Tanık, Meydan ve Türkiye gazetelerinde çalıştı. TGRT’de televizyon haberciliğine başlayan Ünal Tanık, kanall 6 ve Kanal D’de Uğur Dündar’ın yönettiği Arena’da görev yaptı.

Kanal 7’de uzun yıllar çalışan Ünal Tanık, haber7.com sitesinin de yöneticiliğini yaptı. Ünal Tanık Haber7 grubundan ayrıldıktan sonra rotahaber.com sitesini kurdu. 17-25 aralık sürecinde Zaman Gazetesi’ni bile sollayan sert yayınlara imza atan Ünal Tanık, cemaatin has adamı olduğunu açık bir şekilde gösterdi. 3 çocuk babası olan Ünal Tanık darbe girişiminin ardından firari duruma düştü.

İlginizi Çekebilir

Samsun’da halay kavgası, 4 yaralı

Halay çekme kavgasında kan aktı. Vezirköprü’de halay nedeniyle kavga eden grup birbirini yaraladı. Samsun’un Vezirköprü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting