Ana Sayfa / Gündem / Ünsal Ban yakalandı

Ünsal Ban yakalandı

Ünsal Ban nereli, neci ve kim soruları. Prof. Ünsal Ban ne ile suçlanıyor, ismi Sedat Peker ifşalarında nasıl geçti bilgisi.

Ünsal Ban aslen nereli, neci ve kim neden yakalandı bilgisi. Ünsal Ban hangi ülkeye kaçıyordu nasıl yakalandı. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in dün sosyal medya hesabından paylaştığı videonun yankıları sürüyor. Boşanma aşamasındaki eşi AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalışırken Muğla’nın Milas ilçesinde gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında çerçevesinde gözaltı kararı bulunan eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban’ın deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ban, Muğla’nın Milas ilçesinde kendisine ait olmayan bir araçla seyir halindeyken polis ekiplerince yakalandı. Ban’ın, her zaman kullandığı aracı bırakarak daha önce kullanmadığı bir araçla hareket ettiği, kontrol noktalarından kurtulmak için de dağlık yolları kullandığı öğrenildi.

TAŞKESENLİOĞLU’NA AİT VERİLERİ PEKER’LE PAYLAŞMAKLA SUÇLANIYOR

Ünsal Ban hakkında, eşi AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları bulunuyor.

Ünsal Ban, TELE 1’e yaptığı açıklamada Peker’in kendisini aradığını doğrulayarak, “Bir paylaşımda benden bahsetmişti. Ben de aracılar ile kendisine ulaştım. Sonra da Sedat Peker beni aradı. Sedat Peker’e videoyu ben göndermedim” demişti.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Sınırsız Hosting