Ana Sayfa / Genel / Uykusuz da gitti

Uykusuz da gitti

Gırgır şamata dergisi Uykusuz kepenk indirdi. Uykusuz dergisi ekonomik krize daha fazla dayanamadı. Mizah dergisi Uykusuz, yarın son sayısının çıkacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Kurulduğu günden bugüne dergimize emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. Hoşçakalın” denildi.

Uykusuz Dergisi benden buraya kadar dedi. izahı olmayan şeylerin mizahı yapılırdı eskiden gırgır şamata yapar geçerdik. Şimdi ise mizahın kendisi izaha tesim olmuş. Gülümsemek bir yanam somurtanlardan sert söylem ve eylemlerden kimsenin mizah okuyacak hali de yapacak mecali de kalmadı. Sonuçta Uykusuz dergisi de şartlara boyun eğdi ve kapandı. son uygkusuz dergisi için artık son fırsat. Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, yarın son sayılarının çıkacağını duyurdu. Dergi kapağına, Yiğit Özgür’ün akıllara kazınan çizgili pijamalı ve atletli adamın olduğu karikatürle “Hoşçakalın” notunu düştü.

Dergi son sayısını sosyal medyadan paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Son sayımız yarın bayilerde. Kurulduğu günden bugüne dergimize emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. Hoşçakalın.”

screenshot-4.jpg

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting