Ana Sayfa / Sağlık / Uzaylı bebek yardım bekliyor

Uzaylı bebek yardım bekliyor

Uzaylı bebek kim nereli, nerede yaşıyor merak ediliyor. Uzaylı bebek olarak anılan küçük çocuk için yardım toplanıyor İşte dünyadaki en ilginç bebekler ve çocuklar. Dünyanın farklı bölgelerinde çok farklı hastalıklarla doğan bebekler bulunuyor. Aileler bebeklerinin ve çocuklarının tedavi masrafları için pek çok yola başvuruyor bunlardan biri de bağış toplamak oluyor. Doğu Afrika’da bulunan ülkelerden biri olan Ruanda’da ise hastalığı sebebiyle uzaylı veya şeytan olarak adlandırılan bebek için yardım kampanyası başlatıldı.

Uzaylı bebek Uganda’da yaşıyor. Uzaylı bebeğin tedavisi için yardım kampanyası başlatıldı. Kocasının onu böyle bir bebek doğurduğu için terk ettiğini söyleyen Bajeneza Liberata, kocasının dışında aynı bölgede yaşadığı insanlar tarafından da dışlanıyor. Bebeğinin acil tıbbi yardım alması gerektiğini söyleyen anne, doktorların bebeğin durumu hakkında hiçbir şey söylemediğini belirtiyor.

Foto - ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİYOR Bebeğin babası ise bebeği hem kabul etmiyor hem de öldürmek ile tehdit ediyor. Bajeneza Liberata, bebeğini doğurduktan sonra yalnızca kocası tarafından değil ailesi tarafından da terk edildi.

ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİYOR Bebeğin babası ise bebeği hem kabul etmiyor hem de öldürmek ile tehdit ediyor. Bajeneza Liberata, bebeğini doğurduktan sonra yalnızca kocası tarafından değil ailesi tarafından da terk edildi

Foto - Bebeği ve kendi için mücadele eden kadın, Afrimax English'e daha önce de çocuk doğurduğunu ve herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi. Yine de bebeğinde bulunan bozukluktan kaynaklı olarak zorbalığa maruz kalıyor.

Bebeği ve kendi için mücadele eden kadın, Afrimax English’e daha önce de çocuk doğurduğunu ve herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi. Yine de bebeğinde bulunan bozukluktan kaynaklı olarak zorbalığa maruz kalıyor.

Foto - 'ŞEYTANIN YAVRUSU' Bebeğe şeytanın yavrusu diyen baba, çocuğu reddediyor. Genç kadın yaşadığı köydeki yerliler tarafından da eziyete uğruyor. Diğer köylüler bebeğin görünümü sebebiyle dalga geçiyor ve ona canavar diyorlar.

‘ŞEYTANIN YAVRUSU’ Bebeğe şeytanın yavrusu diyen baba, çocuğu reddediyor. Genç kadın yaşadığı köydeki yerliler tarafından da eziyete uğruyor. Diğer köylüler bebeğin görünümü sebebiyle dalga geçiyor ve ona canavar diyorlar.

Foto - Bebek için bağış toplamak amacıyla bir GoFundMe sayfası kuruldu. Buradan toplanan bağışlarla bebeğin yurt dışında tedavi olabileceğinin altı çiziliyor. Bebek tahmin edildiği kadarıyla hidrosefalinin bilinmeyen türüne sahip olabilir. Mikrosefali olarak bilinen bir hastalıktan muzdarip olan Zanziman Ellie ise şu anda 21 yaşında ve Ormanın Kitabı’ndaki ünlü kurgu karakter Mowgli olarak anılıyor. Ellie normal insanların aksine konuşamıyor ve ot yemeyi seviyor.

Bebek için bağış toplamak amacıyla bir GoFundMe sayfası kuruldu. Buradan toplanan bağışlarla bebeğin yurt dışında tedavi olabileceğinin altı çiziliyor. Bebek tahmin edildiği kadarıyla hidrosefalinin bilinmeyen türüne sahip olabilir. Mikrosefali olarak bilinen bir hastalıktan muzdarip olan Zanziman Ellie ise şu anda 21 yaşında ve Ormanın Kitabı’ndaki ünlü kurgu karakter Mowgli olarak anılıyor. Ellie normal insanların aksine konuşamıyor ve ot yemeyi seviyor.

Foto - Yerel halk tarafından dışlanan Ellie, ormana olan aşkından dolayı insanların ‘maymun’ lakaplarına maruz kaldı. Ellie’nin annesi insanların oğlunun etrafında olmak istemediğini hatta onlarla bile alay ettiklerini söylüyor.

Yerel halk tarafından dışlanan Ellie, ormana olan aşkından dolayı insanların ‘maymun’ lakaplarına maruz kaldı. Ellie’nin annesi insanların oğlunun etrafında olmak istemediğini hatta onlarla bile alay ettiklerini söylüyor.

Foto - DIŞLANIYOR Afrika başta olmak üzere pek çok ülkede mikrosefali yani baş çevresinin yaş ve cinsiyete göre ortalamanın altında olması durumuyla karşılaşılıyor. Yine de normal insanlar tarafından dışlanan bu kişiler, hayatlarını devam ettirmekte zorluk yaşıyor. Bu hastalığa pek çok film ve dizide gönderme de yapıldı. Ünlü dizi serisi olan American Horror Story’de Pepper karakteriyle hastalığa karşı bir farkındalık oluşturulması hedeflendi.

DIŞLANIYOR Afrika başta olmak üzere pek çok ülkede mikrosefali yani baş çevresinin yaş ve cinsiyete göre ortalamanın altında olması durumuyla karşılaşılıyor. Yine de normal insanlar tarafından dışlanan bu kişiler, hayatlarını devam ettirmekte zorluk yaşıyor. Bu hastalığa pek çok film ve dizide gönderme de yapıldı. Ünlü dizi serisi olan American Horror Story’de Pepper karakteriyle hastalığa karşı bir farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Foto - TEDAVİ MASRAFLARI İÇİN ÇABALANIYOR Bir başka bozuklukta ise çocuklarına ne olduğunu bilmeyen aile yardımları bekliyor. Bu bebek için de bir yardım fonu oluşturuldu. Giant congenital nevus adı verilen bu bozukluğun aslında tedavisi diğer bozukluklara göre çok daha kolay ancak tedavi masrafları oldukça yüksek.

TEDAVİ MASRAFLARI İÇİN ÇABALANIYOR Bir başka bozuklukta ise çocuklarına ne olduğunu bilmeyen aile yardımları bekliyor. Bu bebek için de bir yardım fonu oluşturuldu. Giant congenital nevus adı verilen bu bozukluğun aslında tedavisi diğer bozukluklara göre çok daha kolay ancak tedavi masrafları oldukça yüksek.

İlginizi Çekebilir

Robet Fico öldü mü?

Suikasta uğrayan ülke başbakanı kim ve kimler suikast düzenledi. Slovakya başbakanı öldü mü suikastte kim …

Sınırsız Hosting