Ana Sayfa / Manşet / Valencia rekora koşuyor

Valencia rekora koşuyor

Gaziantep-Fenerbahçe maçının sonucu ve valencia’nı attığı 2 gol. Valencia Süper Lig’e çok fazla geldi gol krallığında rekora koşuyor. Enner Valencia: “Bu maçın önemini biliyorduk. Bizim için çok önemli bir maçtı. Erken bir golle başladık. Maçın sonunda kazanmayı bildik. 3 puanla evimize dönüyoruz, bizim için en önemlisi bu.” Enner Valencia: “Çok fazla gol attığım için mutluyum. Bizim için en önemlisi takımın kazanması. Bu yolda sonuna kadar gitmek istiyoruz.”

Fenerbahçe golcüsü ile kazanmaya devam ediyor. Gaziantep, Fener’e direnemedi ve son dakikalarda teslim oldu. Gaziantep FK ile Fenerbahçe Süper Lig’in 19. haftasında kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler deplasmanda Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti.

Gaziantep FK ile Fenerbahçe, Süper Lig’in 19. haftasında Kalyon Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK’yı Enner Valencia’nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

İŞTE İLK 11’LER

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Jevtovic, Halil İbrahim, Ertuğrul, Figueiredo, Sagal, Maxim, Markovic, Merkel, Kitsiou

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, Mert Hakan, Emre Mor, Valencia, Batshuayi

CANLI ANLATIM

Dakika 55: Gaziantep FK, Stelios Kitsiou’nun golüyle durumu 1-1’e getirdi.

Dakika 53: Fenerbahçe inanılmaz bir GOL kaçırdı! Hızlı hücumda Emre Mor kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yanındaki Valencia’ya verdi, Valencia’nın boş ağlara yaptığı vuruş savunmada kaldı.

Dakika 50: Fenerbahçe etkili geldi! Sol çaprazdan ceza alanına giren Valencia, topu içeri çevirdi. Batshuayi’nin vuruşu etkisiz kaldı.

İLK YARI

Dakika 45: Ferdi, sağ kanattan çizgiye inerek arka direkteki Valencia’ya oynamak istedi ancak son anda savunma araya girdi.

Dakika 40: Gaziantep FK gole yaklaştı! Lazar Markovic’in kale ağzından yaptığı kafa vuruşu yandan auta gitti.

Dakika 32: Sol kanattan Mert Hakan’ın kullandığı köşe vuruşunda Szalai topu kafayla indirdi ancak Ertuğrul araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 25: Sol kanatta topla buluşan Mert Hakan, arka direkteki Emre Mor’a ortaladı. Papy Djilobodji, göğüs pasıyla kalecisi Günay Güvenç’e döndü.

Dakika 16: Fenerbahçe etkili geldi. Orta alanda topla buluşan Emre Mor çalımlarla ilerleyerek arka direkteki Batshuayi’ye oynamak istedi. Son anda savunma araya girdi.

Dakika 8: Crespo’nun uzun pasında Gazianteo FK savunmasının hatasından yararlanarak araya giren Valencia, topu boş ağlara gönderdi.

Dakika 7: Fenerbahçe’de Emre Mor, sarı kart gördü

Dakika 6: Lazar Markovic savunma arkasına sarkıp sağ çaprazdan vuruşunu yaptı ancak ofsayt bayrağı havada.

Dakika 4: Gaziantep etkili geldi. Sol çaprazdan kaleye sokulan Markovic’in vuruşu yandan auta gitti.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting