Ana Sayfa / Kime Ait / Vaseline kime ait, ülkesi

Vaseline kime ait, ülkesi

Vaseline hangi ülkenin ürünü. Kimin firması, karkası bilgisi. Vaseline sahibi kim, Yahudi markası mı ürünleri neler sorusu. Vaseline ne zamandır Türkiye7de satılıyor firması hangisi bilgileri. Tükiye’deki Yahudi marka ve firmaları bilgisi. 

Vaseline kime ait, sahibi ve ülkesi. Vaseline nerede üretiliyor, Türkiye’deki satışları. Vaseline, 1859 yılında Robert Augustus Chesebrough tarafından Chesebrough-Pond’s Inc bünyesinde, yüzde 100 saf petrol jelinden ilk kez üretilen nemlendirici jel markasıdır.

1987 yılında Chesebrough-Pond’s Inc.’i Unilever PLC. satın aldı.

İngiltere merkezli Unilever PLC., ürün yelpazesine kuru ciltleri korumaya yardımcı jel, losyon, krem ve dudak bakım ürünleri gibi nemlendirici ürünleri eklemiştir.
1859
BULUŞ
22 yaşındaki İngiliz kimyacı Robert Augustus Chesebrough, Pennsylvania’da petrolün henüz keşfedildiği küçük bir kasaba olan Titusville’e seyahat eder. Chesebrough, burada bulunan petrol ile başka ne gibi ürünler yapılabileceğini merak eder ve petrol sondaj sürecinde doğal olarak ortaya çıkan yan ürün ilgisini çeker. Bu ürün gözle görülür şekilde cildi onarıcı özelliklere sahiptir. Bundan ilham alan Chesebrough Kuzey Amerika’daki cilt kuruluğuna çözüm bulmak için arayışlara başlar.
1865
NEMLENDİRİCİ JEL’İN ARITILMASI
Beş yılın ardından kendi arındırma yöntemini kusursuz hale getiren Chesebrough 1865 yılında petrolden nemlendirici jel yapma işleminin patentini alır (Vaseline® markasına özgü olan üç kat saflaştırma işleminin başlangıcı). Vaseline® Nemlendirici Jel, şimdiye kadar üç kat saflaştırma damgasına sahip ve petrolden yapılmış olan tek jeldir. Bu damga Vaseline® Nemlendirici Jel’in her bir kutusunun raflara ulaşmadan önce bir kere değil üç kere saflaştırıldığını gösterir. Temizlenmesi için filtrelenir, damıtılır ve hava baloncuklarından arındırmak için havası alınarak her bir kutunun tamamen saf olduğundan emin olunur. Bu süreç hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?Vaseline®’i “mucizevi jel” yapanın ne olduğunu öğrenin
1880
VASELİNİN ÇEŞİTLİ KULLANIM ALANLARI
İnsanlar saf Vaseline® Nemlendirici Jel’in güvenli ve farklı kullanım alanlarını keşfetmiş ve jel kısa süre sonra neredeyse Amerika’daki bütün ecza dolaplarında bulunur hale gelmiştir. Soğuk hava şartlarında çalışan profesyoneller tarafından kurumuş ve çatlamış ciltlerini rahatlatmak için kullanmıştır. Ürünün başarısının ardından tüm ABD’de taklit petrol jelleri ortaya çıkmaya başlamıştır. Müşterilerinin en iyi ve en saf jeli kullandığından emin olmak isteyen Chesebrough gerçek ve orjinal ürünlerin ayırt edilmesi için simgeleşen Mavi Damga’yı kullanmaya başlamıştır. Mavi damga, bugün hala Vaseline Nemlendirici Jel ürünlerinde kullanılmaya devam etmektedir.
1900’lü Yılların Başları
KÜRESEL BÜYÜME
Vaseline® Nemlendirici Jel kıtadan kıtaya yayılarak insanların ciltlerini nemlendirme ve onarmaya yardımcı, güvenli ve saf bir seçenek haline gelmiştir. Chesebrough bu hızlı büyümeye yetişebilmek için New Jersey, Perth Amboy’da üretim yapmak üzere ABD’ye taşınmış ve Avrupa, Kanada ve Afrika’da fabrikalar açmıştır. Sör Robert Chesebrough 1908 yılında şirketinin başkanı olarak emekli olmuştur.
1987
UNILEVER AİLESİİN BIR PARÇASI
Unilever 1987 yılında Chesebrough-Pond’s Inc. şirketini satın aldığında Vaseline® ürün yelpazesini genişleterek Miami’den Moskova’ya, Melbourne’den Mumbai’ye kadar tüm dünyada kuru ciltleri korumaya yardımcı jel, losyon, krem ve dudak bakım ürünleri gibi nemlendirici ürünleri de ürün çeşitlerine dahil etmiştir.
GÜNÜMÜZ
Vaseline® markasının sahip olduğu zengin ve özenli tarih, Sör Robert Chesebrough’nun 19. yüzyılda kendi buluşuna inanmasına dayanmaktadır. Biz de yeni ürünler bulmaya ve geliştirmeye devam ederken onun cildi tanımaya adadığı tutkusunu ve kararlılığını her zaman hatırlayacağız. Amacımız orijinal, üç kat saflaştırılmış Vaseline Jel’i her ürünümüzün temel maddesi haline getirmektir, çünkü başka hiçbir jel bu kadar uzun zamandır cildi onarmaya yardımcı olmamaktadır.

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi’nde bir hastaneyi vurarak en az 500 kişinin ölümüne yol açması Filistinlileri sokağa döktü. Doğu Kudüs ve Ramallah’taki meydanlara inen binlerce Filistinli, İsrail’in işlediği insanlık suçlarını ve Gazze Şeridi’ndeki katliamı protesto etti. Ülkemizde de yaşananlara büyük tepki gösterildi. İsrail markaları tam listesi ve İsrail ürünleri hangileri, araştırıldı.

İSRAİL MARKALARI TAM LİSTESİ!
Giyim Sektöründe İsrail Markaları

Tommy Hilfiger,
Nike,
Adidas,
Polo,
Ralph Lauren,
Parizyen,
Hugo Boss,
Calvin Klein,
Levi’s,
Timberland,
Giorgio Armani,
Lee
Gıda Sektörü İsrail Markaları

Danone,
Maggi,
Jacobs,
Banana,
McDonald’s,
Burger King,
Knorr,
Calve
Temizlik Sektörü İsrail Markaları

Air Wick,
Ajax,
Aldays,
AloAriel
Axe Calgon,
Cif
Clear
Clit Bang,
Colgate Dettol
Dove Elidor
Head & Shoulders,
Ipana
Jhonsons Baby,
Loreal (Şampuan)
Lux,
Max Factor,
Nıvea Omo
Oral-B,
Palmolive,
Pantene
Prima ,
Rejoıce
Prima,
Protex,
Rejoice,
Rexona (Şampuan),
Rinso),
Sensodyne,
Viecnetta Vileda,
Vanish,
Vaseline,
Veet

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting