Ana Sayfa / Genel / Veba Geceleri fiyatı (Orhan Pamuk)

Veba Geceleri fiyatı (Orhan Pamuk)

Veba Geceleri romanı konusu, fiyatı ve nerelerde satılacak bilgisi. Orhan Pamuk son kitabı Veba Geceleri romanı ne anlatıyor, romanın konusu ne nerede geçiyor bilgisi. “Orhan Pamuk’tan salgınla boğuşan küçük bir Osmanlı adasının destansı romanı…”

Orhan Pamuk Veba Geceleri romanı satışa çıkıyor. Veba Geceleri konusu, roman nerede geçiyor ve ne anlatıyor. Veba Geceleri romanı fiyatı ne kadar? Uzun bir zamandır yayın tarihi merak edilen Orhan Pamuk’un üzerinde dört yıldır çalıştığı tarihi romanı Veba Geceleri  23 Mart’ta okurla buluşacak.

Yapı Kredi Yayınları romanın yayım tarihini şöyle duyurdu:

“Romanımda yazdıklarım gerçek olmuştu.” #OrhanPamuk‘tan salgınla boğuşan küçük bir Osmanlı adasının destansı romanı… #VebaGeceleri 23 Mart’ta tüm kitapçılarda!”

Orhan Pamuk, yeni romanı için 30 yıldır kafasında kurguladığını ve 2020 yılında yaklaşık 3.5 yıldır romanın üzerinde çalıştığından bahsetmişti. Roman 1901 yılında hayali bir Osmanlı vilayetinde veba salgını sırasında yaşananları anlatıyor.

Değerli okurlarımız, Veba Geceleri romanı fiyatı ve Orhan pamuk son romanı bilgilerini aktardık. Siz de Benim Adım Kırmızı, Orhan Pamuk romanları, Kar roman, Orhan Pamuk son kitabı, Orhan pamuk ekşi, Orhan Pamuk, Nobel ödüllü kitabı, Masumiyet Müzesi, Orhan Pamuk kitapları kronolojik, Orhan Pamuk Nobel ödüllü kitabı hangisi?, Orhan Pamuk hangi anlayış?, Orhan Pamuk hangi kitaba Noel ALDI?, 2006 Nobel Edebiyat Ödülü hangi kitaba verildi? terimlerini google da aratabilir ve daha fazla Orhan Pamuk bilgilerine ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting