Ana Sayfa / Genel / Vedat Işıkhan neci, nereli ve kim?

Vedat Işıkhan neci, nereli ve kim?

Vedat Işıkhan aslen nereli, eğitimi, yaşı ve kimdir bilgileri. Çalışma ve sosyal üvenlik Bakanı olan Vedat Işıkhan hakkında merak edilenler, mesleği ve kariyeri bilgisi. Vedat Işıkhan kimdir sorusu ile gündemdeki yerini aldı. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu’ndan 1990 yılında mezun olan Vedat Işıkhan kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu soruları yanıt arıyor. Yeşilay Bilim Kurulu Üyesi olan Işıkhan, yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev alacak. Peki, yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir? İşte, hayatı ve kariyeri…

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan aslen nereli, eğitimi, yaşı ve kimdir bilgileri merak ediliyor. Erdoğan’ın en çok güvendiği isimlerden ve Bakanlardan biri olan Vedat Işıkhan hakkında tüm merak edilenler. Vedat Işıkhan hayatı ve biyografisi gündemdeki yerini aldı. sosyal politika, sosyal hizmet, sosyal yardımlar, sosyal refah, sosyal sorunlar, endüstriyel ve tıbbi sosyal hizmet gibi alanlarda çalışmalar yapan ve yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir sorusu yanıt arıyor. Kariyeri araştırılıyor. Vedat Işıkhan kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? İşte, hayatı hakkında detaylar…
VEDAT IŞIKHAN KİMDİR?

Vedat Işıkhan, 1966 yılında Mardin’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu’ndan 1990 yılında lisans, H.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden 1993 yılında “Sosyal Hizmet Uzmanlarının İş Doyumları” adlı teziyle Bilim Uzmanlığı (MSW) derecesini ve yine aynı Enstitüden 1998 yılında “Sosyal Hizmet ve Sağlık Alanında Görev Yapan Yöneticileri Etkileyen İş Stres Faktörleri” adlı teziyle Doktora (PhD) derecesini aldı. Işıkhan 2003 yılında Doçent ve 2009 yılında Profesör ünvanını almıştır.
Işıkhan’ın Yönetim Stresi, Kentlerin Gölgesinde Yaşayan Evsizler, Çalışma Hayatında Stres ve Başa Çıkma Yolları, Engelli Çocuğa Sahip Anne ve Babalarda Depresyon, Türkiye’de Zihinsel Engelli Çocuğa Sahip Annelerin Sorunları, Tüberküloz Hastalarının Genel Özellikleri ve Onkolojide Tükenmişlik ve Başa Çıkma, Stres Yönetimi: Tükenmişlikten Mutluluğa ve Yardım Personelini Güçlendirme adlı kitapları bulunmaktadır.

İŞTE YENİ KABİNE ÜYELERİ
Cumhurbaşkanı Yardımcısı – Cevdet Yılmaz

Adalet Bakanlığı – Yılmaz Tunç

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı – Mahinur Özdemir Göktaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı – Vedat Işıkhan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı – Mehmet Özhaseki

Dışişleri Bakanlığı – Hakan Fidan

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı – Alparslan Bayraktar

Gençlik ve Spor Bakanlığı – Osman Aşkın Bak

Hazine ve Maliye Bakanlığı – Mehmet Şimşek

İçişleri Bakanlığı – Ali Yerlikaya

Kültür ve Turizm Bakanlığı – Mehmet Nuri Ersoy

Milli Eğitim Bakanlığı – Yusuf Tekin

Milli Savunma Bakanlığı – Yaşar Güler

Sağlık Bakanlığı – Fahrettin Koca

Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı – Mehmet Fatih Kacır

Tarım ve Orman Bakanlığı – İbrahim Yumaklı

Ticaret Bakanlığı – Ömer Bolat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı – Abdülkadir Uraloğlu

Bu isimlerden oluşan kabinemiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Yeni kabine üyelerimizin her birine başarılar diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting