Ana Sayfa / Kadınca / Victoria’s Secret mankenleri kazanç

Victoria’s Secret mankenleri kazanç

Hangi Victoria’s Secret mankeni ne kadar para kazanıyor en çok para kazanan Victoria’s Secret top modeli belli oldu. Her yıl moda dünyasında yüzlerce defile ve moda haftası düzenleniyor. Ama pek acı Victoria’s Secret’ın yıllık defilesi kadar büyük ilgi görüyor. Aylar öncesinden seçmeler, provalar derken bu moda olayı milyonlarca kişinin ilgisini üzerinde topluyor. Peki bu kadar ilgi çeken moda şovu hangi modelini zengin etti, kimler çok kazandı? İşte yanıtlar?

Victoria’s Secret modellerinin yıllık kazançları ve en çok kazanan top modeller ve kazandıkları para. Firma sayesinde en çok kazanç elde eden modal Adriana Lima. Aynı zamanda Lima bir rekorun da sahibi. 1999 yılından bu yana firma için düzenlenen defilede podyuma çıkıyor. Birkaç kez de fantesi sutyeni tanıttı. Adriana Lima, Victoria’s Secret ile işbirliği sonucunda tam 8 milyon sterlin kazandı. Lima geçen yıl ve önceki yıl Business Insider’ın en çok kazanan modeller listesinde birinci sırada yer aldı.
Victoria’s Secret sayesinde en çok kazanç elde eden ikinci model ise Karlie Kloss. Bir süre önce evlenen Kloss, bu sayede 6.8 milyon sterlin kazandı. Kloss, bir süre önce kendi isteğiyle firma ile yollarını ayırdı.
Candice Swanepoel, Victoria’s Secret ile çalışmaya 2010 yılında başladı. Geçen yıl 5 milyon sterlin kazanan Swanepoel’in bu kazancının büyük bölümü Victoria’s Secret ile yaptığı anlaşmalardan geliyor.
Victoria’s Secret podyumunda yürüyen ilk Asyalı model olan Çinli Liu Wen geçen yıl 5.4 milyon sterlin kazandı.
Geçen yıl son kez Victoria’s Secret defilesine çıkan Alessandar Ambrosio da servetinin büyük bölümünü bu firmaya borçlu. Firma için en uzun süre poryuma çıkan modellerden biri olan Ambrosio geçen yıl 47 milyon dolar kazandı.
İlk kez 2011 yılında “melek” olan Joan Smalls, geçen yıl Victoria’s Secret sayesinde 4.5 milyon sterlin kazandı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting