Ana Sayfa / Kadınca / Voleybolcu Ebrar Karakurt, nereli, yaşı

Voleybolcu Ebrar Karakurt, nereli, yaşı

Milli Kadın voleybolcu Ebrar Karakurt aslen nereli, kaç doğumlu, boyu kaç ve hangi takımda oynuyor bilgileri. Ebrar Karakurt milli Takım’la birlikte yıldızı parlayan kadın milli voleybolculardan biri. 

Ebrar Karakurt aslen nereli? Ebrar kelimesinin anlamı ne? Ebrar ne demek ne anlama geliyor ve Türkiye’de Ebrar kız ismi kullanmak yaygın mı soruluyor.

Voleybolcu Ebrar Karakurt Kimdir? Nereli?
Ebrar Karakurt hakkında merak edilen soruların cevapları. Peki kaç yaşında? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? voleybol kariyeri, kısaca hayatı ve biyografisi.

EBRAR KARAKURT BOYU, YAŞI, EĞİTİMİ

2000 yılının Ocak ayında dünyaya gelen genç voleybolcu Ebrar Karakurt İstanbul doğumlu, oğlak burcudur. Babası İsmail Karakurt’tur, kendisinden küçük bir erkek kardeşi vardır. 12 yaşında iken Vakıfbank Spor Kulübünde voleybol ile tanışmıştır. Ardından çok genç yaşına rağmen A Takım’a ve Milli Takım’a seçilmeyi başarmıştır. U12 Milli forma ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan Karakurt baba tarafından aslen Balıkesir’lidir. Ayrıca U18 Milli Takım ile mücadele ettiği Dünya Şampiyonası’nda en iyi smaçör ödülünün sahibi olmuştur.

2018 yılında VakıfBank A Takımı’na yükselen Milli Voleybolcu, 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır.

Pasör Çaprazı, smaçör olarak sahada boy gösteren Ebrar Karakurt’un boyu ise 1.94 cm’dir. Lise eğitimini Doğa Koleji’nde tamamlamıştır.

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Sınırsız Hosting