Ana Sayfa / Spor / Volkan Demirel Karagümrük’ten ayrıldı

Volkan Demirel Karagümrük’ten ayrıldı

Volkan Demirel, Karagümrük’ten kovuldu iddiası. Karagümrük, yeni teknik direktör arayışında.

Fatih Karagümrük, Teknik direktör Volkan Demirel’i kovdu iddiası ve Volkan Demirel’in açıklamaları. Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’ü çalıştıran Volkan Demirel, kulübü ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından duyurdu. Demirel açıklamasında, “Fatih Karagümrük Kulübü ile olan yolculuğumuz bugün itibarıyla Başkan Süleyman Hurma’nın isteği doğrultusunda tamamlandı” ifadelerini kullandı.
Bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken teknik direktör Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük ile yollarının ayrıldığını bildirdi.

TOPU KULÜP BAŞKANINA ATTI
Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Fatih Karagümrük Kulübü ile olan yolculuğumuz bugün itibarıyla başkan Süleyman Hurma’nın isteği doğrultusunda tamamlandı” ifadelerine yer verdi.

FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR
Açıklamasının devamında futbolculara teşekkür eden genç teknik adam, “Futbolcu arkadaşlarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

FENERBAHÇE HAYALİ
Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe ile oynadıkları maçın öncesinde konuşan Volkan Demirel, “Benim doğduğum büyüdüğüm Fenerbahçeli Volkan olarak, benim Fenerbahçeli Volkan olmama sebebiyet veren bir camiaya karşı ilk defa rakip olacağım. Daha doğrusu ikinci kez rakip olacağım ama kendi büyüdüğüm evimde rakip olacağım. İnşallah hem onlar adına hem de bizim adımıza güzel bir maç olur.” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Santos BK’den istifa etmiyor

Beşiktaş’ta Santos krizi. Sözleşmem bitmeden gitmem diyen Santos, Beşiktaşlıları çıldırttı. Beşiktaş’ın ne başarısız teknik adamı  …

Sınırsız Hosting