Ana Sayfa / Kadınca / Volkan Konak’ın anne-baba yatak odası

Volkan Konak’ın anne-baba yatak odası

Volkan Konak nasıl yapıldığını ulu orta anlattı sevenlerine. Anne-babasının yatak odası sırlarını paylaşan Volkan Konak, yatak ritmindende bahsederek müzisyenliğinin ilk günlerini anlattı. 2 gün önce Antalya’da konser veren Volkan Konak, binlerce kişinin önünde anne ve babasının cinsel hayatından bahsetti. Konak’ın açıklamalarına gülenlerin yanı sıra tepki gösterenler de oldu

Volkan Konak’ın anne ve babasının özel yaşamını anlatması hayranlarının ağzını açık bıraktı ‘bu kadar da şöhretli ve ünlü olunmaz ki. Adam kendisinin de nasıl üretildiğini açıkladı adeta’ yorumlarına neden oldu.

VOLKAN KONAK’IN BABASININ RİTMİ!..
Ünlü şarkıcı Volkan Konak, geçtiğimiz gün Antalya Belediyesi’nin düzenlendiği konser kapsamında sahneye çıktı. Konak, her yaştan vatandaşın geldiği konserde anne ve babasının cinsel hayatını anlattı.

BİNLERCE KİŞİYE AİLESİNİN CİNSEL HAYATINI ANLATTI
Şarkıların arasında hayranlarıyla sohbet eden Volkan Konak, bir ara kemençecisiyle cinsellik üzerine sohbet etti. Binlerce kişinin önünde çekinmeden anne ve babasının cinsel hayatından bahseden Konak, “Biz 9 kardeşiz ve hep kışın olurduk. Sakın karı koca arasına girmeyin. Çocuklar büyüdükçe yan odadaki atraksiyon ve animasyon anlaşılmasın diye kavga ediyorlar. Ben yan odadaki divan sesindeki ritimden dolayı müzisyen oldum.” dedi.

Konser gelen bir grup Volkan Konak’ın anlatıklarına gülerken bir kısım da tepki gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting