Ana Sayfa / Genel / WhatsAap ne zaman düzelir

WhatsAap ne zaman düzelir

WhatsAap ne zaman gelir, düzelir sorusu. Türkiye’de Whatsaap çöktü mü, dünyada çöktü mü soruları. Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinde yaşanan sorun kullanıcıların dikkatini de yer alıyor. Mesaj atan birçok kullanıcı mesajının iletilmediğini görürken WhatsApp çöktü mü? soruları da akıllarda yer ediniyor. İşte WhatsApp mesaj sorunu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Watshapp ne zaman gelir. Watshaap neden çöktü? Facebook, Instagram ve Messenger gibi uygulamalar Meta bünyesinde toplanmaktadır. Sabah saat 10:00’da WhatsApp üzerinde yaşanan mesaj problemi kullanıcıların dikkatini de yer alıyor. WhatsApp üzerinden mesaj göndermek isteyen birçok kişi mesajının iletilmediğini fark etti. WhatsApp Çöktü mü? WhatsApp’ta neden mesajlar gönderilmiyor? sorularının yanıtı aranıyor. İşte WhatsApp mesaj sorunu hakkında merak edilen tüm detaylar…

WHATSAPP’A NE OLDU?

Sabah saatlerinde WhatsApp uygulaması üzerinde yaşanan problem birçok kişinin dikkatini de yer alıyor. Bazı kullanıcılar mesajlarının iletilmediğini dile getirirken bazıları ise iletildiğini ancak cevap verilmediğine ifade etti. Sosyal medya kullanıcıları WhatsApp üzerinde yaşanan problemi Twitter üzerinden paylaştı. Gönderilen mesajların iletilmediğini ancak bazı mesajların kendilerine geldiğini ifade eden kullanıcılar WhatsApp Web’e de erişim sağlanamadığını aktardı. WhatsApp uygulamasının son 24 saatlik raporuna bakıldığında İstanbul bölgesinde kesinti problemin yaşandığı görülüyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta yaşanan mesaj problemi kullanıcıların gündeminde yer alıyor. Birçok kişi WhatsApp çöktü iddialarını ortaya atarken mesaj gönderilemediğini dile getirdi. WhatsApp web ve mobil uygulama üzerinde erişim sağlayamayan kullanıcılar sorunun ne zaman çözüleceğini merak ediyor.

MESAJLAR İLETİLMİYOR

WhatsApp kullanan milyonlarca kişi özellikle grup mesajlarında problem yaşadığını dile getirdi. Grup üzerinden konuşan kişiler yazıyor ibaresinin göründüğünü ancak mesajın iletilmediğini aktardı. WhatsApp yetkilileri konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. WhatsApp tarafından açıklama yapıldığında detayları sizlerle paylaşacağız.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting