Ana Sayfa / Kime Ait / Whatsapp çalışmayacak telefonlar

Whatsapp çalışmayacak telefonlar

Hangi telefonlarda Whatsapp açılmayacak, Whatsapp desteği olmayan telefon modelleri aranıyor.Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp desteğini keseceği telefonları duyurdu. İşte birkaç gün sonra WhatsApp’ın kullanılamayacağı telefonlar.

Whatsapp’ın desteğini çekeceği telefon modelleri ve ayrıntıları. Artık bazı telefonlarda Whatsapp olmayacak desteklenmeyecek işte o telefon ve modelleri. WhatsApp, 1 Şubat 2020 itibarıyla destek vermeyi keseceği Android ve iOS işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonları açıkladı.

WhatsApp 1 Şubat 2020 itibari ile Android için 4.0.3 ve üstü sürümlere, iOS için ise iOS 9 ve üstü sürümlere hizmet vermeye devam edecek. Başka bir deyişle WhatsApp, iOS 8 ve Android 2.3.7’den eski sürüm kullanıcılarına verdiği desteği sonlandıracak.

WhatsApp bu işlemi düzenli olarak yapıyor. Tüm Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlara verilen destek de 2019 yılının sonunda kesilmişti. WhatsApp 2016 yılında da eski Nokia ve BlackBerry telefonlara desteğini sona erdirmişti.

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Sınırsız Hosting