Ana Sayfa / Spor / Wilfried Zaha Galatasaray’da

Wilfried Zaha Galatasaray’da

Galatasaray, Fenerbahçe’nin ekmeğine kan doğradı ve yılın transfer çalımıyla Wilfried Zaha’ya imza attırıyor. Zaha, önce Fenerle flört etti Galatasaray’a gelmek istedi. Zaha, Galatasaray7ı Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapmak istediğini belirtti ve Avrupa’nın en iyisi benim, benim değerimi daha anlayamadılar imasında bulundu.

Zaha, Galatasaray’ı Avrupa Devi yapmak için geldiğini söyledi. Galatasaray, Zaha transferi ile dünyada transfer çalımı atan en büyük kulüp oldu.Okan Buruk, Zaha ile dünyanın en büyük kulübü olacaklarına inanıyoır. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin uzun zamandır peşinde olduğu Wilfried Zaha için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.

Süper Lig devi Galatasaray, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfred Zaha ile görüşmelere başladığını KAP’A bildirdi.

FENERBAHÇE İDDİALARI VARDI

Sarı-kırmızılılar, ezeli rakipleri Fenerbaçe’nin de gündeminde olan Zaha ile görüşmelere başladığını KAP’A bildirdi.

TAM BİR HUCÜM OYUNCUSU

Zaha Crystal Palace formasıyla çıktığı 458 maçta 90 gol ve 76 asistlik performans sağladı. Fildişi Sahilli futbolcu hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

Son Dakika: Galatasaray, Wilfried Zaha için görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting