Ana Sayfa / İlginç / “Ya hırsızdır ya deli”

“Ya hırsızdır ya deli”

Cem Yyılmaz’ın “Ya hırsızdır ya deli” paylaşımı yine birilerini kızdırdı. Cem yılmaz artan pahalılığı bu sözlerle veryansın etti, tepkiler geldi, yorumlarda bu söze tepki gösterenlerin ya hırsız ya da deli olduğu vurgulandı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz gelen fahiş zamlara isyan etti. Sosyal medya hesabından zamlarla ilgili paylaşım yapan Cem Yılmaz, “Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. ‘Bari simit pahalı olmasın’ diye ideal mi olur” dedi. Yılmaz, “Hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli.” ifadelerini kullandı.

“Ya hırsızdır ya deli” dedi tepkiler geldi gelen tepkilere de ya hırsızdır ya da delidir bunlar dendi. Cem yılmaz’ın zamlara ve hayat pahalılığına isyan hırsız ve delileri harekete geçirdi tepki üstüne tepki gösterdiler. Komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından peş peşe hayat pahalılığıyla ilgili paylaşımlar yaptı. “Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli” diyen komedyen Cem Yılmaz, her şeyi simit fiyatı üzerinden tartışılmasından şüphelenmesi gerektiğini söyledi.


“Eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor !! Bir çok giden memnun ki yerinden,cck seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.

Otomobil Avrupada bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , “e var ki alıyon” diyo …lan hersey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan.Herseyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. “ Bari simit pahalı olmasın “ diye ideal mi olur. Peh !


İşine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi gecen hesapladıık da o yüzden konuşuyorum…yoksa biz de mi “Simit çok pahalı yaa “ diyip sıramızı savalım mı ? Memleket diyorum …zengin …zengin ! Yalnızca bizim haberimiz yok ! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün.”

“Abi her şey düzgün, sen abartıyorsun”

İlginizi Çekebilir

TikTok ABD’ye savaş açtı

ABD’de TikTok davası başlıyor. TikTok AB’ye karşı dava açtı. Tiktok’un sahibi ByteDance, uygulamanın ABD’de yasaklanması …

Sınırsız Hosting