Ana Sayfa / Ekonomi / Yahudi ürünleri barkod numarası

Yahudi ürünleri barkod numarası

İsrail ürünleri barkod numarası, Yahudi malları barkod numarası. Hangi barkod numaraları İsrail ürünlerinin bilgisi. Siyonistlerin Gazze7de Müslüman kanı dökmemesi için İsrail ürünlerine yönelik dünya çapında büyük bir boykot başladı. Yahudi mallarından uzak durun siyonist İsrail ürünlerini almayın firmalarında çalışmayın hatta hiçbir Yahudi’yi dost edinmeyin emin olun sizi öldürmek için sadece zaman kolluyordur yorumları çok arttı. 

İsrail ürünleri barkod numarası kaç. Yahudi malları barkod numarası kaç ile başlıyor. 729 barkod numarası ürünler yahudi malı israil ürünü. İsrail Markaları Hangileri? 729 barkod numarası ile başlayan ürünlerin İsrail menşeili olduğu ve kullanılmaması isteniyor.
729 barkod numarası ile başlayan ürünlerin İsrail menşeili olduğu ve kullanılmaması isteniyor. Tüketiciler Birliği de bir liste yayınladı.
Facebookʹta yayılan İsrailʹi boykot hareketi genişliyor. İsrailʹin Gazze ve Lübnanʹa savaş harekatında bulunulmasından sonra tüm dünya İsrail ürünlerini ve mallarını boykot ederek almama kararı verdiler. İsrailʹin Gazzeʹye yaptığı vahşi saldırı sonrası tüm dünyada İsrail mallarına boykot kararı alındı. İsraile katkıda bulunmamak için İsrailʹin üretmiş olduğu israil etiketli ürünlerin alınmaması isteniyor. Peki boykot edilen israil malları hangileri? Hangi İsrail malları alınmamalı?

729 nedir peki?

Bu kod, israilde üretilen ürünler için kullanılır. Yani israil malı olup da israilde üretilmeyen ürünlerde bu sayıyı göremezsiniz. Aksine kalın puntolarla “Yerli Üretim” yazar. Buna göre Coca Cola da Pepsi de yerli üretimdir ve barkodu 729 ile başlamaz.

Uyanık olmak zorundayız. Hangi ürünün hangi firmayla akraba olduğunu bilmek zorundayız. Ürün alırken markaya değil firmaya bakmalıyız. Yani ürünün önündeki büyük yazıya değil arkadaki mini minnacık yazılara.

Örneğin Unilever dünyadaki en büyük beş mason kuruluştan biri. İngiltere’de yağ üretimiyle başlayan şirket hızını alamamış temizlik ürünlerine de el atmış, zamanla dondurma, çay ve şampuan da üretmeye başlamıştır. Becel, Algida, Knorr, Lipton, Komili, şu vazgeçilemeyen Domestos, Cif, reklamını Beyazıt Öztürk’ün yapmasıyla ünlenen Rinso hep bu firmanın ürünleridir.

Yüzünüzü Dove ile bebeksi bir görünüme kavuştururken Filistin’de bebekleri katleden de bu firmanın sahipleridir. Elidor, tombiş bebekleri severken adını kullandığımız Yumoş, Orhan babanın reklamını yaptığı Rexona da bu firmaya aittir.

Ülkemizde 50’li yılların başında kapı kapı dolaşıp zeytinyağı ve tereyağı satın alan, sonra piyasaya Sana yağı süren de Unilever’dir. Ve sonrasında 40’lı yaşlardan sonra gelsin kalp yetmezliği, damar tıkanıklığı, kolesterol… Ama üzülmeyin, aynı firmanın sahipleri değişik bir adla bu hastalıkların ilaçlarını da piyasaya sürmüşlerdir. Onlardan alır iyileşirsiniz canım(!).

Şu bir gerçek ki Amerika ürünlerinin arkasında da illa ki bir Yahudi zengin var. Procter & Gamble bunlardan biri. Ülkemizde de israille ortak olan şirketler var. KOÇ bunların en büyüğü… Hemen her yelpazede ürünleri var. Hatta KOÇTAŞ adında dev bir mağazası da var. Sabancı ürünleri israille ortak. Hayat Su ve Gimdes sertifikalı TAT da Sabancı’nın en çok satan ürünlerinden. Gimdes’in helal sertifikası verdiği Ofçay da iki yıl önce Jacobs’a satıldı.

Hassas Müslümanlar bunları akrabalarını tanır gibi tanırlar. Bu yazıyı okuyup ümitsizliğe düşmek yerine lütfen düşmanımızı tanıyalım. Birtakım hocaların “Aman ne olurmuş, ticaret caizdir.” demelerine de aldırmayın siz. İsrailin öldürdüğü kendi eşleri ve çocukları olsaydı bırakın ‘Ticaret caizdir’ demeyi, “israil kelimesini kullanmak haramdır.” bile derlerdi.

Bugün Netanyahu’nun oğlunun bizim boykot çağrımızdan rahatsız olması ve halkını Türkiye’yi boykota çağırması, boykotun önemine dair ipuçları veriyor bize. Bunu anlamak istemeyen kendi bilir, kafasına göre takılsın.

Toparlayalım: Sadece 729 barkodu değil, ürünlerin tek tek adları da değil, firma adları yani arkada yazan kısım lazım bize. Yoksa içinden çıkamayız. Zaten bir süre boykota devam edince artık alışıyorsunuz. Boykota niyetlenen herkese Rabbim kolaylık versin. Karınca misali safınızı belli etmenizi melekler alkışlasın. Vesselam.
İşte İsrail Menşeli Ürünlerin Barkod Kodları!
Farkında olmadan alınan her israil malı ile israil bütçesine, buna paralel olarak da israil ordusuna yardım ediliyor.

Bu şekilde Amerika’nın da desteği ile güçlenen 7 milyon nüfuslu israil 2 Milyar Müslümana meydan okuyor.
NE YAPILABİLİR?

Bu konuda bireysel olarak yapılabilecek en etkili yollardan biri de İsrail ve İsrail’e destek veren ülkelerin mallarını boykot etmek. Bunu yapmak da oldukça kolay.

BARKOD NUMARASINDAN ANLAYABİLİRSİNİZ?

Aldığınız ürünün barkod numarasındaki rakamların açıklamalarını ve hangi numaranın hangi ülkeye ait olduğunu kolayca bulabilirsiniz.

BARKOD ÜLKE
729 israil
000 – 019 GS1 ABD
030 – 039 GS1 ABD
060 – 139 GS1 ABD
500 – 509 GS1 İngiltere

DİKKAT EDİLECEK NOKTA…

Türkiye’nin kodu 869’dır fakat bazı yabancı firmalara ait ürünlerde 869 barkod kodu ile başlayabiliyor! Burada ldikkat etmek gerekiyor.Aldığınız ürünün Barkodu 729 ile başlıyor ise siz zaten elinizdeki ürünle Filistine kurşun sıkmış oluyorsunuz amma 869 ile başlayan israil ve amerika destekcisi ürünlerlede dolaylı yoldan aynı eylemi gerçekleştirmiş oluyorsunuz!
Bu konuda göstereceğiniz hassasiyete güveniyoruz!

İsrailin barkod ülke kodu: 729

Barkod’u 869 olsa dahii ürünler TÜRK Malı olmayabilir. Bu nedenle aldığınız ürünün MADE İN ibaresine dikkat etmeniz gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting