Ana Sayfa / Kadınca / Yalı Çapkını Efe kim?

Yalı Çapkını Efe kim?

Yalı Çapkını 167. bölüm izle fragmanı. son bölüm Yalı Çapkını ne oldu, Yalı Çapkını yeni giren oyuncu kim Efe karakterini kim oynuyor. Fırat çelik Yalı Çapkını Efe oldu.

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle fragmanı geldi. yalı Çapkını Fırat çelik dahil oldu. Yalı Çapkını son bölüm ve mine Tugay’dan sonra efe karakteri için Fırat çelik de diziye girdi. Sezonun en çok izlenen dizisi olan Yalı Çapkını, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümle projeye dahil olan Mine Tugay’ın ardından, Tugay’ın oynadığı Defne karakterinin arkadaşı Efe’yi canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, kanalı yüzünü güldürmeye devam ediyor. Hem reyting sıralamalarında, hem de sosyal medya gündeminde zirveyi bırakmayan iddialı projenin kadrosuna son olarak Mine Tugay ‘Defne’ rolüyle konuk olmuştu. Tugay’ın ardından şimdi de Defne’nin arkadaşı ‘Efe’ de diziye katılıyor.

1-008.jpg

DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Fırat Çelik’in hayat vereceği Efe karakteri 17. bölümde diziye dahil olacak. Yurt dışından gelen Efe, hikayede dengeleri değiştirirken, yeni bir gelişme yaşandı.

YALI ÇAPKINI FERİT HARBİ ÇAPKINMIŞ

Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı küçüklük fotoğrafıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir, bu kez çocukluk karesi ile gündeme geldi. Görenler “Küçükken belliymiş çapkın olacağı” yorumları yaptı.

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ile birlikte reyting rekorları kıran Mert Ramazan Demir’in küçüklük hali görenleri şaşkına çevirdi. 24 yaşındaki Demir’in ilkokul yaşlarındaki hali sosyal medyada gündem oldu.

0x0-1671085346733.jpg

YALI ÇAPKINI FERİT KÜÇÜKLÜĞÜYLE HAYRAN BIRAKTI

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir çocukluk karesiyle yine sosyal medyanın gündeminde düştü.

capkin-001.jpg

Oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da dikkat çeken Demir, bu kez küçüklüğü ile hayran bıraktı.

feirt.jpg

“MİNİK ÇAPKIN”

Fotoğraflardaki tavırları Ferit karakterine benzetilen Demir’e “Minik çapkın”, “Jr. Ferit”, “Yalı Çapkını olarak doğmuş” gibi yorumlar yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting