Ana Sayfa / Kime Ait / Yapı Kredi kredi avantajları 2017
VARLIK FONU NE NE İŞE YARAR

Yapı Kredi kredi avantajları 2017

En avantajlı kredi çekilebilecek bankalar ve vadeli tüketici kredisi için en düşük faiz alan bankalar haberleri. Yapı Kredi Bankası düşük faizli ihtiyaç kredisi çekme ve oranları. 

İhtiyaçlar artıyor ve bankaların tüketici ve ihtiyaç kredileri avantajlı paketlerle sunuluyor. Türkiye’de en düşük faizli kredi veren bankalar ve kredi paketlerinde vade. Yapı Kredi Bankası 2017 yılı içinde çok cazip kredi seçenekleri ile müşteri bekliyor. Yapı 2017 yılında gerek ihtiyaç kredisi gerek yılbaşı kredi paketleri ile pek çok kişinin nakit sorunlarına en iyi çözümleri sundu desek yeridir.
Üzerinizde artan baskıları ortadan kaldırmak ve maddi yükünüzü hafifletmek için Yapı Kredi Yılbaşı kredisi tam size göre. 2016 yılının vermiş olduğu yorgunluğu biraz olsun geçiştirmek için bu kampanya tam size göre. Huzurlu bir yıla adım atmadan önce Yapı Kredi bankasını kredi kampanyaları hakkında bilgi sahibi olmanızı tavsiye ediyoruz.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ VE VADE AVANTAJLARI

Banka kredisi için en uygun dönem ve avantajlı ihtiyaç kredisi çekme dönemleri. Yapı Kredi Yılbaşı kredisi 2017 ile tüm kredi kampanyalarında yüzde 1,29 faiz oranı karşılığında kredi kullanabiliyorsunuz. En yüksek ne kadar tutarda kredi alabileceğinizin belirtilmediği kampanyada kredi siciliniz ve aylık gelirinize göre kredi kullanabilirsiniz. Bu tutar ise başvuru yaptıktan sonra sizin durumunuza göre netlik kazanacaktır.

Örneğin aylık geliri ve kredi notu düşük olan kişiler hemen hemen hiçbir bankadan yüksek tutarlı kredi alamaz. Bu kişilerin yapması gereken tek şey kredi notunu iyi seviyeye getirmektir. Bankaların neredeyse tamamı kredi kullanan kişilerin kredi notunu dikkate alır. Kredi notu iyi olmayan kişilere ya hiç kredi verilmez ya da çok düşük limitli kredi verilir. Kredi notunuzu ve ne kadar kredi alabileceğinizi ise müşterisi olduğunuz en yakın bankaya giderek kolayca öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Yılbaşı kredi kampanyası minimum 48 ay vade seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. 5 bin TL limitli kredi talep eden bir kişinin ödemesi gereken aylık tutar 148, 38 TL olarak belirlenmiştir. Bu kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişilerin 25 TL masraf ödemesi gerekiyor. Aynı kampanya dahilinde 15 bin TL kredi talep eden bir kişinin aylık ödeyeceği tutar 445,15 lira olarak belirlenmiştir. Bu kredi de ödemeniz gereken masraf ise 75 TL’dir. Son olarak 50 bin TL kredi kullanıldığında ayda 1,446 TL kredi taksiti ödeneceğini ve bu kredinin masrafının 250 TL olacağını unutmayın.

Yapı Kredi Yılbaşı Kredi Kampanyası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için size en yakın Yapı Kredi şubelerinden birine uğrayabilir ve müşteri hizmetleriyle yapacağınız görüşmenin ardından daha sağlıklı bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Günümüzde internetin ve teknolojinin gelişmesine paralel olarak internet bankacılığını kullanarak Yapı Kredi Yeni Yıl Kredi Kampanyalarını kolayca öğrenebilirsiniz. Zamanının çoğunu iş yerinde geçiren ve bankaya uğramak için fırsat bulamayan kişiler genellikle bu yöntemi tercih ettiğini unutmayın. Sizde iş yerinde, evde veya dışarıdaki bir mekandan kredi kampanyalarını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Üstüne üstlük kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Artan masraflarınızı karşılama noktasında sıkıntı çekiyorsanız 2016 yılı bitmeden bankaların cazip tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Unutmayın ki müşterisi olduğunuz banka her zaman daha uygun faiz seçeneği sunar. Fakat kredi başvurusu yapmadan önce diğer tüm bankaların tekliflerini değerlendirerek daha iyi bir sonuca varabilirsiniz.

2017 konut kredisi, taşıt kredisi ve ihtiyaç kredinizi Yapı Kredi Bankası’ndan karşılayarak mutlu ve huzulu bir yaşam sürebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Çimento zammı, iş bıraktırıyor

Çimento son fiyatları ve çimento torba fiyatı. çimento fiyatlarına dev zam, birçok inşaat durma noktasında.Müteahhitler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting