Ana Sayfa / Kadınca / Yasak Elma son bölüm izle

Yasak Elma son bölüm izle

Yasak Elma son bölüm izle, Yasak Elma 37. bölüm fragmanı olayları ve konusu. FOX TV Yasak Elma yayın tarihi ve izle bilgileri. Yasak Elma son bölümdeki duygusal anların ardından 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümde; Asuman Zeynep ve Yıldız’ı Mustafa’dan korumak için elinden geleni yapıyor. Zeynep Dündar ile olan ilişkisini daha da ileri taşıyor. Yıldız, Kemal ile otelde buluşuyor. Bu buluşma planı Caner’in radarına takılıyor ve Ender, Halit ve Zehra’yı da alarak onları otelde yakalıyor. Yasak Elma 36. Bölüm fragmanı FOX TV tarafından yayınlandı. İşte sevilen dizi Yasak Elma’nın 36. son bölüm özeti…

Yasak Eyla yeni bölüm fragmanı (Yasak Elma 37 bölüm) izle yeni gelişmeler var. Yasak Elma 36. son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 36. Son bölümde; Mustafa’nın tehditlerine rağmen Asuman kızlarını korumak için tedbirler alıyor. Zeynep Dündar’ın ailesi ile tanışıyor. Alihan Zeynep’ten ümidini kesip önemli bir karar alıyor. Yıldız, Kemal’i otele çağırıp onu çok sevdiğini söylüyor. İkisi yakınlaştıkları anda kapıda Ender, Halit ve Zehra ile karşılaşıyorlar. Oyuncu kadrosunda Eda Ece, Onur Tuna, Şevval Sam, Sevda Erginci, Kıvanç Kasabalı, Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa cezaevinden çıkıp Asuman’ın evine geliyor. Asuman, kaçamıyor ve Mustafa onun boğazına yapışıp kızını soruyor. Yıldız’ın yerini soran Mustafa önce onu sonra da Zeynep’i öldüreceğini söylüyor. Asuman kızlarının İstanbul’da olduğunu söylüyor ama kızlarını korumak için Mustafa’yı onlardan uzak tutmaya çalışıyor.

KEMAL İLE YILDIZ OTELDE BASILIYOR

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

ALİHAN ZEYNEP’TEN ÜMİDİ KESİYOR

Zeynep Dündar ile ciddi bir yola giriyor. Yüzükleri takan Dündar ve Zeynep için ilişkinin boyutu değişiyor. Dündar’ın ailesi Zeynep’le tanışmaya geliyor. Alihan ise Zeynep’ten bütün ümidini kesiyor. Alihan Zeynep’le bir daha olamayacağını anlayınca çok önemli bir karar veriyor.

İlginizi Çekebilir

En büyük dudaklı kadın çene dedi

Dünyanın en büyük ve en kalın dudağına sahip olan kadın yeni bir akım başlattı. dünyannı …

Sınırsız Hosting