Ana Sayfa / Manşet / Yaşar Alptekin kadınları kızdırdı

Yaşar Alptekin kadınları kızdırdı

Yaşar Alptekin hem tesettürlü kadınları hem de sigara içen kadın ve kızları kızdıran bir açıklama ile yeniden gündeme geldi. Yaşar Alptekin sigara için kadınlar için ne dedi? Yaşar Alptekin makyaj yapan tesettürlü kadınlar için ne söyledi çok merak ediliyor. Bir dönemin eski mankenlerinden ve Yeşilçam oyuncularından Yaşar Alptekin muhafazakar bir yaşama geçerek bundan birkaç yıl önce kendisine farklı bir yol çizmişti.

Eski manken Yaşar Alptekin, kadınlara yönelik sözleri ile yeniden gündeme geldi. Süslüman diyerek makyaj yapan kadınları nitelendiren Yaşar Alptekin sigara için kadınlar içinde çok ağır konuştu.

SOKAKTA SİGARA İÇİN KADIN

Özellikle 1990’lı yıllarda sürekli olarak ekranlarda boy gösteren Yaşar Alptekin, Posta gazetesine verdiği röportajda tepki çekecek sözler sarf etti. Oyuncu Yaşar Alptekin, kendisiyle yapılan bir röportajda sokakta sigara içen kadınlara “ucuz” diyerek şok edici ifadeler kullandı. Bazı tesettürlü kadınların makyaj yapmasına dair de konuşan Alptekin, “Böyle yaparak İslam’a zarar veriyorlar. Bir de tesettürlü olsun ya da olmasın sokakta sigara içen kadın ucuzdur” dedi. Alptekin, “Kadınlar, tesettürle harama karşı kendilerini korurlar. Bazı tesettürlü kadınlara bakıyorum; dudaklarda ruj, gözler sürmeli, koku yoğun, dapdaracık kıyafetler… Tesettür bu olamaz. Bu şekilde Müslüman değil ancak Süslüman olurlar. Böyle yaparak İslam’a zarar veriyorlar. Bir de tesettürlü olsun ya da olmasın sokakta sigara içen kadın ucuzdur” dedi.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting