Ana Sayfa / Kadınca / Yaşar Alptekin’in diskosu
YAŞAR ALPTEKİN KİM

Yaşar Alptekin’in diskosu

Kendini dine adadıktan sonra değişimini kılık kıyafetine de uygulayan Yaşar Alptekin, evinde televizyon olmadığını ancak bir odasını disco’ya çevirdiğini söyledi. Yaşar Alptekin’in evindeki disko alay konusu oldu. Yaşadığı değişim ile adından söz ettiren eski model ve oyuncu Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evinde televizyon kullanmıyor.

Yaşar Alptekin açıklamaları ve yaşamıyla konuşulmaya devam ediyor. Magazin basını için iyi bir malzeme olan Yaşar Alptekin şimdi de eviyle haber oldu. Yaşar Alptekin evinde televizyon olmadığını ancak evinin bir odasını  diskoya çevirerek dans özlemini giderdiğini açıklaması sosyal medyada esprili yaklaşımları da beraberinde getirdi.

DİSKOLU EVİ YAŞAR ALPTEKİN’İN

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deyimi bu günlerde Yaşar Alptekin ile birlikte yeniden konuşuluyor. Bir dönem yakışıklılığı ile genç kızların hayranlığını kazanan Yaşar Alptekin, yaşantısını tamamen değiştirmişti. Eski model ve oyuncunun evi, Kanal D’de yayınlanan ‘Renkli Sayfalar’ programında ekranlara getirildi.

Geçtiğimiz ağustos ayında eşinden ayrılan Yaşar Alptekin’in evinin geleneksel motiflerle döşenmiş olması dikkati çekti.

EVİN BİR BÖLÜMÜNÜ DİSKO YAPTI

Evinde televizyon olmadığı gözlenen Yaşar Alptekin, mankenlik döneminden kalan dans etme tutkusu nedeniyle evin bir bölümünü disko yaptığını söyledi. Ünlü isim, evde zaman zaman aynanın karşısına geçip ışık ve müzik eşliğinde kendi kendine dans ettiğini belirterek, “Dışarıda değil, burada kendi kendime eğleniyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Istakozcu Şebnem özür diledi

Şebnem Bursalı, ıstakoz için özür diledi. AKP’lilerin zengin, lüks ve şatafatlı yaşamı tartışma çıkardı. Monaco’ya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting