Ana Sayfa / Genel / Yaşar Okuyan hayatını kaybetti

Yaşar Okuyan hayatını kaybetti

Yaşar Okuyan Öldü. Yaşar Okuyan entübse edilişti Yaşar Okuyan kim neci nereliYaşar Okuyan cenazesi ne zaman? Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti

Yaşar Okuyan öldü. Yalova’nın bakanı öldü. Yaşar Okuyan nereli yaşı ve ölüm nedeni ne?

Yoğun bakımda tedavi gören eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan’ın hayatını kaybettiğine yönelik haberler ailesi tarafından yalanlandı.

Yaşar Okuyan’ın sosyal medya X hesabından ailesi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

* “Yaşar Okuyan’ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

* Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır.

* Yaşar Okuyan’ın sağlık durumu stabil olmakla beraber yoğun bakımdaki tedavi süreci devam etmekte olup, bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konuyla ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz.”

Yaşar Okuyan öldü mü yaşıyor mu son sağlık durumu nasıl. Eski Mesut Yılmaz hükümetinde bakanlık yapan Yaşar Okuyan’ın entübe edildiği yaşama riskini çok zayıf olduğu belirtiliyor. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, hastaneye kaldırıldı.

Ülkü Okuyan, babası Yaşar Okuyan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Yaşar Okuyan’ın durumunun kritik olduğunu belirten Ülkü Okuyan, “Sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

YAŞAR OKUYAN YAŞI, NERELİ VE KİM?

Yaşar Okuyan, 28 Ağustos 1950 yılında Aslen Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy’den Yalova’nın Elmalık köyüne yerleşmiş bir ailenin çocuğu olarak doğdu.

MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP dahil olmak üzere dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.

İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan mezun olan Yaşar Okuyan, 21 yıl çeşitli gazete, dergi ve ajansta muhabirlik, foto muhabirlik, köşe yazarlığı, istihbarat müdürlüğü yaptı ve sürekli basın kartı almaya hak kazandı.

Bir dönem İmbat Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.Yaşar Okuyan, evli ve üç çocuk babasıdır. 1980 öncesinde MHP’de siyaset yaptığı dönemde, kardeşi Arif Okuyan TKP üyesiydi ve parti organlarından Ürün dergisinin sahibiydi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan, babasının durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Yaşar Okuyan’ın sağlık durumu kritik bir seviyede olduğunu belirten Ülkü Okuyan, “Sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız.” dedi.

İlginizi Çekebilir

İntegral müfredattan çıktı

MEB, lise 12. sınıflarda integral konusunu müfredattan çıkardı. integral artık liselerde okutulmayacak. Millî Eğitim Bakanlığı, …

Sınırsız Hosting