Ana Sayfa / Sağlık / Yaşar Okuyan öldü mü?

Yaşar Okuyan öldü mü?

Yaşar Okuyan neci, nereli, yaşı ve kimdir. Yaşar Okuyan öldü mü, yaşıyor mu s on durumu nasıl. Eski Bakan Yaşar Okuyan entübe edildi hayati riski büyük ölümü an meselesi deniyor. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, geçirdiği iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Kızı Ülkü Okuyan, babasının durumunun kritik olduğunu ifade etti.

Yaşar Okuyan öldü mü yaşıyor mu son sağlık durumu nasıl. Eski Mesut Yılmaz hükümetinde bakanlık yapan Yaşar Okuyan’ın entübe edildiği yaşama riskini çok zayıf olduğu belirtiliyor. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, hastaneye kaldırıldı.

Ülkü Okuyan, babası Yaşar Okuyan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Yaşar Okuyan’ın durumunun kritik olduğunu belirten Ülkü Okuyan, “Sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

YAŞAR OKUYAN YAŞI, NERELİ VE KİM?

Yaşar Okuyan, 28 Ağustos 1950 yılında Aslen Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy’den Yalova’nın Elmalık köyüne yerleşmiş bir ailenin çocuğu olarak doğdu.

MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP dahil olmak üzere dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.

İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan mezun olan Yaşar Okuyan, 21 yıl çeşitli gazete, dergi ve ajansta muhabirlik, foto muhabirlik, köşe yazarlığı, istihbarat müdürlüğü yaptı ve sürekli basın kartı almaya hak kazandı.

Bir dönem İmbat Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.Yaşar Okuyan, evli ve üç çocuk babasıdır. 1980 öncesinde MHP’de siyaset yaptığı dönemde, kardeşi Arif Okuyan TKP üyesiydi ve parti organlarından Ürün dergisinin sahibiydi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan, babasının durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Yaşar Okuyan’ın sağlık durumu kritik bir seviyede olduğunu belirten Ülkü Okuyan, “Sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Buzdolabında ekmek sağlamak sağlıklı mı?

Ekmeği buzdolabında saklamak sağlıklı mı, buzdolabına ekmek konur mu soruları. Sağlık için ekmek en güzel …

Sınırsız Hosting