Ana Sayfa / Yaşam / Yaşlı döven lise müdürü ve oğlu Mersin’de

Yaşlı döven lise müdürü ve oğlu Mersin’de

Mersin’de yaşlı adamı döven lise müdürü ve oğlu yakalandı mı, tutuklandı mı? Mersin’de hangi lise müdürü yaşlı adamı dövdü. Yaşlı adamı döven lise müdürünün adı ve soyadı hangi lisede görev yapıyor Mersin’de çok merak ediliyor. Mersin’de otobüste yaşlı bir çiftle tartışan okul müdürü çifti darbetti. Sebebi bilinmeyen tartışma ise otobüsteki güvenlik kameralarına yansıdı.

Lise müdürü yaşlı çifti dövdü Mersin’de. Mersin hangi lisenin müdürü ve oğlu yaşlı çifti dövdü adı ne soyadı ne tutuklandı mı soruları.

Mersin’de lise müdürü İsmet T. (43) ile oğlu Ahmet Oğuz T. (17), belediye otobüsünde yolculuk yapan R.P. (77) ve eşi H.P. (71) ile henüz bilinmeyen bir nedenden tartıştı. Baba ile oğlu, çifti darbetti. Olay anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

OKUL MÜDÜRÜ VE OĞLU YAŞLI ÇİFTE SALDIRDI
Olay, Toroslar ilçesinde meydana geldi. Mersin Şehir Hastanesi’ne giden otobüste yolculuk yapan ve lise müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu Ahmet Oğuz T., kalp pili takılı ve vücudunun sağ kısmını kullanamadığı belirtilen böbrek yetmezliği hastası R.P. ve eşi H.P. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında önce Ahmet Oğuz T. ardından da baba İsmet T., çifte saldırdı. R.P.’nin üzerine çıkan İsmet T., onu darbetti.

O anlar otobüsün güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüleri ortaya çıkan olayın şüphelilerinden baba ile oğlunun, derbedilen çiftin şikayeti üzerine, aynı gün gözaltına alındığı, ifadelerinin ardından da İsmet T.’nin tutuklandığı, oğlunun ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

ÇOMÜ öğrencisi Zeliha Güneş öldü

Üniversiteli Zeliha Güneş Çanakkale’de kamyon çarpması sonucu öldü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş, …

Sınırsız Hosting