Ana Sayfa / İlginç / Yavuz Sultan Selim Türbesi ziyarete açıldı
YAVUZ SULTAN SELİM TÜRBESİ

Yavuz Sultan Selim Türbesi ziyarete açıldı

Restorasyonu tamamlanan Yavuz Sultan Selim Türbesi’nin sanduka üzerindeki örtüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kaldırıldı. Fatih’teki Yavuz Sultan Selim Han türbesine ziyaretler de başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Türbesi’nin ziyareti etti.

Yavuz Sultan Selim Han türbesindeki restorasyon tamamlandı. CumhurbaşkanıRecep Tayyiy Erdoğan, bugün 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın anmasına katıldı. Erdoğan daha sonra Menderes ve arkadaşlarının anıt mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan Eski Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın mezarlarına da gidip dua ettii. Erdoğan, ardından Eyüp Sultan Türbesine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak Fatih Camii’ne giderek Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim’in türbelerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğle saatlerinde de Eyüp Sultan’a geldi. Kalabalığın “Başkan” sloganlarıyla karşıladığı Erdoğan, Eyüp Sultan Türbesi’nde dua etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgi gösterileri arasında Eyüp Sultan’dan ayrılıp Fatih Camii’ne geçti. Burada öğle namazını kılan Erdoğan camiye gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra camiden ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Yavuz Sultan Selim Türbesini de ziyaret etti. Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman, restorasyonu tamamlanan türbede kaftanın üzerindeki örtüyü kaldırdılar.

Ziyaretinin ardından buradan ayrılan Erdoğan Ankara’ya geçti.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting