Ana Sayfa / Kime Ait / Yediiklim kime ait, sahibi kim?

Yediiklim kime ait, sahibi kim?

Yediiklim yayınevi kime ait. sahibi kim, Yediiklim yayınevi nerede, merkezi nerede ve Yediklim yayınevi ne basıyor hangi alanda faaliyet gösteriyor bilgileri.

Yediiklim yayınevi kime ait, sahibi kim, merkezi nerede soruları. KPSS sorularını bilen Yediklim kimin özelliği ne soruları. Yedi iklim yayın evi sahibi kim? Yedi iklim yayıncılık kime ait? soruları sosyal medyada KPSS’de çıkan soruların Yediiklim deneme soruları ile aynı olduğuna ilişkin bir takım iddialar sonrası merak edilmeye başlandı. ÖSYM’den yapılan son dakika açıklamasına göre, ‘İddialar asılsızdır’ denidi. Yediiklim yayıncılık kimin, sahibi kim?
2022 KPSS lisans mezunlarının girdiği genel yetenek ve genel kültür ile eğitim bilimleri sınavı 31 Temmuz’da yapıldı. ÖSYM KPSS 2022 sorularının bir kısmını yayınladı. KPSS soru ve cevap anahtarı yayınlanır yayınlanmaz, KPSS sorularınının bir yayın evinin deneme sınavında çıkan sorular ile aynı olduğuna ilişkin bir takım iddialar ortaya atıldı. ÖSYM’den bu iddialara ilişkin yalanlama geldi. Peki Yedi iklim yayınları kimin? Yediiklim sahibi kim?

Yedi İklim dergisi kime aittir?
Yayın yönetmenliğini Ali Haydar Haksal’ın yaptığı Yedi İklim dergisi aylık Edebiyat Dergisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Türk edebiyatında oldukça önemli bir yere sahip olan Yedi İklim Dergisi 1987 yılında yayın hayatına başladı. Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Akif İnan, Cahit Zarifoğlu, Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Ebubekir Eroğlu, Arif Ay, Kâmil Eşfak Berki gibi önemli isimlerin öncü olduğu dergi bugüne kadar gelmiştir.

Yediiklim yayınçılık ne zaman kuruldu?
KPSS, ALES, YDS, SPK, GYS, İŞ GÜVENLİĞİ, POLİS AKADEMİSİ, JANA ile faaliyet gösteren bir de Yediiklim yayınları bulunmakta.

Yediiklim yayıncılık internet sitesinde kurum hakkında şu ifadeler yer almakta: “2003 senesinde yola koyulduğumuz yayıncılık yaşantımıza ilk olarak dergilerimizle adım attık. Yediiklim ailesi olarak yayınlarımızla ve kadrolarımızla kurulduğumuz günden bu yana ulaştığımız noktadan ve kaliteden ödün vermeksizin amaçlarımız doğrultusunda hep daha yükseklere ve daha iyiye ulaşmayı amaç edindik. İnsan emeğine ve zamanına değer vererek ticari kaygılardan çok başarılı olmayı ve öğrencilerimizi başarıya ulaştırmayı temel ilke edindik.

Yenilikçi ve birliktelik ruhuyla Yediiklim dershaneleri ve yayınları olarak sizlerle birlikte yola çıktık. Yedi ayrı bölgeden, yedi ayrı iklimden beslenerek farklılıkların zenginlik olduğu düşüncesiyle bir senteze ulaşarak yurdumuz coğrafyasının yedi bölgesinde insan odaklı olmayı ve adaylarımızın hedeflerine giden yolda onlara yol arkadaşı olmayı amaç edindik. Bünyemizde siz değerli öğrencilerimiz sayesinde her rengi ve her iklimi taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Yedi İklim yayınları nelerdir?
81 ilde hizmet veren Yedi iklim Yayınları 1. Sınıftan 12. Sınıfa kadar kitap basımı yapmaktadır. Bununla birlikte TYT, AYT, KPSS, KPSS-A, ALES, DGS, YDS, SBS, Polislik, Astsubaylık gibi kitaplar da basmaktadır. Sınavlara yönelik kitap basımı yapan yayın Türkiye’nin dört bir yanında 24 saat lojistik destek sağlamaktadır.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Sınırsız Hosting