Ana Sayfa / Kime Ait / Yeni Peugeot 408 fiyatı, özelilkleri

Yeni Peugeot 408 fiyatı, özelilkleri

Peugeot 408 Türkiye satış fiyatı, Peugeot 408 teknik bilgileri ve özellikleri ile yenilikleri ortaya çıkıyor.

Yeni Peugeot 408 teknik özellikleri, görünüşü, fiyatı ve tasarımı bilgileri. Son dönemde piyasaya sürdüğü otomobiller ile popülerliğini artıran Peugeot yeni modelini açıkladı. İşte ilk resmi görsel ile Peugeot 408
Son dönemde piyasaya sürdüğü otomobiller ile popülerliğini artıran Peugeot yeni modelinin ismini açıkladı. İlk kez yeni 308 modelinde görücüye çıkan aslan başlı logonun yer alacağı yeni aracın Peugeot 408 olarak adlandırılacağı resmi olarak duyurulurken, araca ait ilk gerçek görüntü paylaşıldı.

İçerisinde bulunduğumuz Haziran ayının sonuna doğru resmi tanıtımı gerçekleştirilecek olan aracın, dinamik hatlara ve yenilikçi bir yapıya sahip olacağı belirtiliyor.

Peugeot 408 tasarımından ilk görüntü geldi
Daha önce ortaya çıkan sızıntılarda bu aracın Peugeot 4008 olarak adlandırılacağına dair iddialar bulunuyordu. Bunun sebebi Peugeot 308 Hatchback ve Peugeot 3008 SUV arasında yer alması. Ancak bugün açıklanan 408 adı, bu aracın yüksek sürüşte fastback tasarıma ağırlık verileceğini ortaya koydu.
Yayınlanan görsel Peugeot’nun mevcut ızgarasının evrimini gözler önüne serdi. Yatay çizgilerin gövde ile aynı renkte olduğunu ve ızgaranın otomobilin yan tarafına doğru geldikçe kalınlaştığını görüyoruz.
Araç hakkında yorum yapan Peugeot, “Tasarım ve mühendislik açısından, yüksek verimlilik arayışı ve yeni deneyimler sunma arzusu, yeni Peugeot 408’in geliştirilmesinin merkezinde yer aldı. 408, Peugeot ailesine eşi görülmemiş bir cazibe getiriyor.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Türk’e Avrupa’ya vize yok

Almanya Türklere vizeyi durdurdu. AB ülkelerine gitmek isteyen Türk vatandaşlarına vizeler durdu. Avrupa ülkelerinden Schengen …

Sınırsız Hosting