Ana Sayfa / Manşet / Yeni puan durumu Süper Lig 28. hafta sonuçları

Yeni puan durumu Süper Lig 28. hafta sonuçları

Süper Lig yeni ve son puan durumu ligin altı da üstü de karıştı. Fenerbahçe düşme hattından uzaklaşırken şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. İşte Süper Lig 28. hafta maç sonuçmları ve ligin son puan durumu ve görünümü. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından zirve yarışı kızıştı. Beşiktaş haftanın en karlı takımı olurken Galatasaray, derbi beraberliği sonrası Başakşehir’le olan puan farkını indirdi. İşte Süper Lig’de puan durumu ve gelecek haftanın fikstürü...

Süper Lig düşecek takımlar ve şampiyonluğu göğüslemek isteyen takımlar ligi alev alev yakıyor. Derbiler sonrasi Süper Lig son puan durumu 28. hafta maç sonuçları. Fenerbahçe berabere kaldı Galatasaray ile Başakşehir ise yenildi Beşiktaş’a. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesinin ardından ligde zirve yarışı iyice kızıştı. Beşiktaş’ın lider Başakşehir’i mağlup etmesiyle Galatasaray’ın da iştahı artmıştı fakat sarı kırmızılılar Kadıköy’de rakibinin 10 kişi oynamasını değerlendiremeyince sahadan 1 puanla ayrıldı.

Galatasaray Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak Kadıköy’de kazanamama serisini 20 yıla çıkardı. Beşiktaş ise lider Başakşehir’e yenerek en azından ikincilik umutlarını artırdı.

İşte güncel Süper Lig puan durumu…

Süper Lig’in 28. haftada oynanan maçların sonuçları şu şekilde;

12 NİSAN CUMA

Bursaspor – Trabzonspor: 0 – 1

13 NİSAN CUMARTESİ

Rizespor – Göztepe: 1 -0

Konyaspor – Sivasspor: 1 -1

Beşiktaş – Başakşehir: 2-1

14 NİSAN PAZAR

Kayserispor – Ankaragücü: 0 – 2

Antalyaspor – Kasımpaşa: 1 – 0

Yeni Malatyaspor – Alanyaspor: 1 – 1

Fenerbahçe – Galatasaray: 1 -1

15 NİSAN PAZARTESİ

BB Erzurumspor – Akhisarspor:

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting