Ana Sayfa / Yaşam / Yılbaşı gecesi Taksim kapalı yollar 31 Aralık 2016

Yılbaşı gecesi Taksim kapalı yollar 31 Aralık 2016

Taksim’de yılbaşı gecesi kapanacak yollar. caddeler. yeni yıl kutlamaları için taksim ve civarında kapanacak yolar ve kapalı kalacak saatleri. Bu yıl başı da polis hem güvenlik hem de yoğunluk nedeniyle İstanbul taksim ve Beyoğlu’nda birçok caddeyi ve yolu trafiğe kapatacak bu yollar açıklandı. 

31 Aralık akşamı Taksim civarı kapanacak yollar ve caddeler belli oldu 2016. Bu yıl taksim yine yılbaşı kutlamalarının ana adresi olacak İstanbul’da. Polis tedbirini aldı ve trafiğe kapanacak yolları açıkladı. taksim ve çevresinde kapalı yollar.

TAKSİM 31 OCAK KAPANACAK YOLLAR

Mete Kavşağından Taksim yönüne giden araçlar Dolmabahçe istikametine, Şişhane ışıklardan (Tarlabaşı Bulvarına) Taksim istikametine giden araçlar Unkapanı istikametine yönlendirilecek.

Toprak yol ışıklardan Taksim yönüne Gümüşsuyu Caddesine akım verilmeyerek, araçlar Dolmabahçe istikametine gönderilecek. Şişhane Metro Durağı çıkışlarından yol kapatılarak Tarlabaşı ve Taksim istikametine akım verilmeyecek.

UNKAPANI’NDAN TAKSİME ÇIKAN KAPALI YOLLAR 31 ARALIK

Binlerce insan Taksim’e yılbaşı kutlaması için gidecek. Ancak arabayla gidecekler için bu yollar kapalı. Ayrıca Tepebaşı ışıklardan yol kapatılarak, akım Unkapanı istikametine, Taksim AKM Kavşağından akım geri çevrilerek Dolmabahçe istikametine, Sıraselviler Caddesine giriş kapatılarak, akım Kazancı Yokuşuna yönlendirilecek.

Yeni Çarşı Caddesi, Meşelik Sokak girişi, Turnacıbaşı Caddesi ve Sadri Alışık Sokak, İstiklal Caddesine gidiş istikametinde kapatılarak, akım İstiklal Caddesine verilmeyecek.

Refik Saydam Caddesinden Asmalı Mescit Caddesine giriş – çıkış ve Tarlabaşı Bulvarı üzerinde Zambak Sokak, Atıf Yılmaz Caddesi (Sakızağacı Taksi Durağı) ve Balo Sokak girişleri trafiğe kapatılacak.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting