Ana Sayfa / Kadınca / Yıldız Hazel neci, yaşı ve kim

Yıldız Hazel neci, yaşı ve kim

Şarkıcı Yıldız Hazel aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve mesleği ne? Şarkıcı Yıldız Hazel, dansçılıktan şarkıcılığa adım atmış ünlü bir şarkıcı. Yıldız Hazel Oktay Kaynarca aşkı iddiası sonrası bir anda aranan kadın oldu. 

Şarkıcı Yıldız Hazel kaç doğumlu, kimdir? Yıldız Hazel mesleği ve eğitimi bilgileri. Şarkıcı Yıldız Hazel şarkıları ve albümleri yaşamı. Oyuncu Oktay Kaşnarca ile aşk yaşadığı öne sürülen Yıldız Hazel gündem oldu.  Hazel, “Sektörde hem sesimle hem de sahnemle fark yaratmaya geliyorum” diyerek meslektaşlarına meydan okudu.

OKTAY KANARCA NE DEDİ?

Oktay kaynarca adını Yıldız Hazel ile anılması sonrası canlandırdığı Hızır çakırbeyli karakteriyle paylaşım yaptı.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ‘Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca, hakkında çıkan aşk iddiasına ilginç bir fotoğrafla yanıt verdi.

Özel hayatına ilişkin çıkan bir haberle magazin gündemine gelen Oktay Kaynarca, “Yıldız Hazel ile aşk yaşadığı” iddiasını Instagram paylaşımıyla yalanladı.

Usta oyuncu, elinde silah ile görüldüğü bir kareye, “Sabah kalkınca magazin sitelerinde adını bile duymadığım birileri ile adımın yazıldığını görünce ben” notunu yazdı.

 

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting