Ana Sayfa / Kadınca / Yıldız Tilbe işi için aşı oldu mu?

Yıldız Tilbe işi için aşı oldu mu?

Aşı ve PCR dayatması insanları zorla aşılanmaya yöneltiyor. Şarkıcı Yıldız Tilbe, konserlere çıkabilmek ve ekmeğini kazanabilmek için mecburen aşı olmak zorunda kaldı iddiası ortaya atılmıştı ancak bunun aşıperestler tarafından bir algı olduğu ortaya çıktı. . Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, koronavirüs aşısına ve koronavirüs testine karşı olduğunu açıklamıştı. Tilbe’nin fikrini değiştirdiği öne sürülmüştü ancak ünlü sanatçı bunu yalanladı.

Yıldız Tilbe, aşı vce PCR dayatmasına boyun eğmek zorunda kaldı mı ve ilk doz aşısını oldu  mu? Yıldız Tilbe aşı sıvısına karşı olan bir isimdive hala öyle,

RIZIKLA KORKUTTURLAR, EKMEĞİYLE OYNAMAK İSTEDİLER AŞIYA MECBUR KALDI MI?

Aşı olmayacağını, PCR yaptırmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe, “Gerekirse konserlerimi de iptal ederim” demişti. Nitekim öyle oldu. Tilbe’nin konseri iptal edildi. Sonrasında Tilbe fikrini değiştirmedi ve aşı olmadı.

YALAN VE ALGI HABERLERİ ART ARDA GELDİ

Posta’nın haberine göre; usta sanatçı Yıldız Tilbe, aşı olmayı reddetmişti. Sosyal medyadan “Aşıyı da PCR’ı da reddediyorum” diye açıklama yapmıştı.

“KORUMAYAN AŞIYI NİYE OLAYIM”

Sık sık coronavirüs aşısı karşıtı açıklamalar yapan Tilbe, “Korumayan aşıyı niye olayım? Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün” diyen şarkıcı, gerekirse konserlerini iptal edeceğini de söylemişti.

Yıldız Tilbe’nin bu açıklamalarından sonra 18 Eylül’de vereceği Kıbrıs konseri iptal edildi.

Tv100’ün haberine göre; 6 Eylül itibarıyla seyahate çıkmak, sinema, tiyatro ve konserlere gitmek için aşı kartı ya da PCR testi istenmeye başlanınca Yıldız Tilbe fikir değiştirdi, önceki gün ilk doz aşısını oldu.

İlginizi Çekebilir

Kamu tasarruf paketi maddeleri

Devlet tasarruf paketi maddeleri. Kamuda tasarruf maddelerini tüm ayrıntıları. Devlet personel alımını azaltıyor, memurların servisi …

Sınırsız Hosting