Ana Sayfa / Yaşam / Yıldızlara Geçit film konusu ve oyuncuları

Yıldızlara Geçit film konusu ve oyuncuları

Uzay, savaş ve mitolojik film severler bu akşam TV başında olacak ve yıldızlara geçit filmi yayınlanacak. bilim kurgu ile tarihi ve mitolojiyi birleştiren en iyi uzay savaş ve yaşam filmlerinden biri olan Yıldızlara Geçit aksiyon sahneleri ile de çağının ötesinde. Yıldız Geçidi, Roland Emmerich’in yönettiği ve Dean Devlin ile beraber yazdığı, başrollerini Kurt Russell, James Spader ve Jaye Davidson’ın paylaştığı, 1994 yapımı kült bilim kurgu filmidir. Yıldızlara Geçit filmi bu akşam televizyonda seyirci karşısına çıkacak. Peki Yıldızlara Geçit konusu ve oyuncuları kimler?

En iyi bilim kurgu filmlerinden biri de yıldızlara Geçit filmi ve Türk TV’lerinde yayınlanmaya devam ediyor. Yıldızlara Geçit filmi savaş ve dövüş sahneleri kadar etkili oyuncu kadrosu ile de seyir zevki sunuyor. Çekildiği yıllarda büyük ses getiren Yıldızlara Geçit filmi birçok bilim kurgu filmine de ilham kaynağı oldu. Bilim kurgu türündeki yabancı film olan Yıldızlara Geçit’in başrollerinde Kurt Russell, James Spader ve Jaye Davidson yer alıyor. İşte Yıldızlara Geçit filmi hakkında detaylar…

YIILDIZLARA GEÇİT (STARGATE) FİLMİ KONUSU
Mısır tarihi uzmanı arkeolog Dr. Daniel Jackson, araştırmaları sırasında çok eski bir geçit bulur. Bu geçit, başka bir gezegene açılmaktadır.

Albay O’Neil komutasındaki bir grup askerle birlikte geçitten diğer tarafa geçerler. Eski mısırı andıran bu gezegen, androjen yarı tanrı RA tarafından yönetilmektedir. Acımasız RA’nın eline düşen ekibin, kurtulmak için RA’yı altetmesi gerekecektir.

Sinemalarda büyük ilgi gören film, daha sonra Stargate SG-1 adı altında televizyon dizisi olarak ekranlarımıza gelmiş, O’Neil rolünü McGyver dizisinden tanıdığımız Richard Dean Anderson oynamıştı.
OYUNCULARI

James Spader (Daniel Jackson)
Jaye Davidson (Ra)
Kurt Russell (Jack O’Neill)

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting