Ana Sayfa / Gündem / Yılmaz Özdil kovuldu mu?

Yılmaz Özdil kovuldu mu?

Yılmaz Özdil Sözcü gazetesi ile yollarını ayırdı.Sözcü gazetesi, eski yazarı Yılmaz Özdil’in kovulduğu iddiaları hakkında yayımladığı açıklamada, Özdil’in kendi isteğiyle görevlerinden ayrıldığını belirterek, “Sözcü gazetesine hiçbir siyasi parti ve kurum baskı yapamaz, talimat veremez, yazar attıramaz” ifadelerine yer verdi.

Sözcü gazetesi Yılmaz Özdil için açıklama yaptı. Önce geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Sözcü televizyonundan, ardından yıllardır yazarlık yaptığı Sözcü gazetesinden ayrılan Yılmaz Özdil’in kovulduğuna ilişkin iddialar yayılınca, kurumdan Özdil hakkında bir açıklama yayımlandı. Özdil’in kendi isteğiyle ayrıldığı vurgulandı.

Sözcü gazetesinde yaklaşık 8,5 yıldan bu yana köşe yazarı olarak görev yapan, yazılarının virgülüne dahi müdahale edilmeyen Yılmaz Özdil kendi isteğiyle önce Sözcü televizyonundan ardından da Sözcü gazetesinden ayrılmıştır

.

KİMSE BURADAN YAZAR ATTIRAMAZ’

Sosyal medyada Yılmaz Özdil hakkında yayılan ‘Kovuldu’ iddiaları asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Yaratılmak istenen algı operasyonlarına itibar edilmemeli, ayrılma kararının Özdil’in kendi tasarrufu olduğu herkesçe bilinmelidir.

Sözcü gazetesine hiçbir siyasi parti ve kurum baskı yapamaz, talimat veremez, yazar attıramaz.”

NE OLMUŞTU?

Sözcü televizyonu ve ardından gazetesinden ayrıldığını duyuran Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoş çakalın” demişti.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti yeni lideri kim oldu?

Meral Akşener sonrası İYİ Parti gene başkanı kim oldu. Koray Aydın İYİ Parti yeni gene …

Sınırsız Hosting