Ana Sayfa / Yaşam / Yılmaz Özdil’e Gürgen Öz’den eleştiri

Yılmaz Özdil’e Gürgen Öz’den eleştiri

Gürgen Öz’ün Yılmaz Özdil videosu izle günün en çok izlenen videosu oldu. Yılmaz Özdil’in Atatürk üzerinden kitap satışına ünlü oyuncu Gürgen Öz’den tepki geldi Gürgön Öz video çekti. Oyuncu Gürgen Öz, Yılmaz Özdil’in kaleme aldığı Mustafa Kemal kitabının 2.500 TL’ye satılan özel basımı için bir video çekti, “Gülmemek elde değil” diyerek kapitalizm eleştirisinde bulundu.

Yılmaz Özdil için Gürgen Öz’n çektiği video izle ve seyret en çok arananlardan oldu. Oyuncu Gürgen Öz, paragöz Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in kaleme aldığı Mustafa Kemal kitabının 2.500 TL’ye satılan özel basımı için bir video çekti, “Gülmemek elde değil” diyerek kapitalizm eleştirisinde bulundu.

GÜRGÖN ÖZ VİDEOSU YILMAZ ÖZDİL İÇİN

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bu videoya çok kızacak. Gürgen Öz, “Yılmaz Özdil bir Atatürk kitabı yapmış 2 bin 500 lira, yani 400 euro. Asgari ücret 2 bin lira… Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kitap yok sadece Türkiye’de olur. Atatürk’ün kendi yazdığı kitap Nutuk 25 TL ama yok 2 bin 500 lira verip, onunla ilgili yazılmış hepimizden daha Atatürkçü Yılmaz Özdil’in kitabını almak en mantıklısı en mantıklısı.” dedi.

İlginizi Çekebilir

ÇOMÜ öğrencisi Zeliha Güneş öldü

Üniversiteli Zeliha Güneş Çanakkale’de kamyon çarpması sonucu öldü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş, …

Sınırsız Hosting